Δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα κόντρα στον Πανελλήνιο ο Αρης. Οι «κιτρινόμαυροι» επικράτησαν μέσα στην Κυψέλη με 77-66 των «ολυμπιονικών», στο πλαίιο της 12ης αγωνιστικής και παρέμειναν στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, ανεξαρτήτως των υπόλοιπων αποτελεσμάτων. Οι Θεσαλονικείς ήταν ανώτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης και πήραν μια δίκαιη νίκη, έχοντας σταθερά το προβάδισμα σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, με τους «κυανόλευκους» να απειλούν μόνο στο πρώτο ημίχρονο τους αντιπάλους τους.

Οι Κυψελιώτες είχαν την έκλαμψή τους στο πρώτο δεκάλεπτο, το οποίο «εκλεισαν» προηγούμενοι με δύο πόντους, όμως η άμυνα των «κιτρινόμαυρων» στις αρχές της δεύτερης περιόδου και η ευστοχία των περιφερειακών, τους έδωσε την ευκαιρία να προηγηθούν με 7 πόντους, έχοντας ως επιθετικές «αιχμές» τους Σιγάλα και Ηλιάδη. Η αντίδραση των παικτών του Γιώργου Καλαφατάκη έφερε απαοτελέσματα, αφού το ματς έγινε 32-232, όμως οι παίκτες του Αντρέα Ματσόν βρήκαν ξανά τις λύσεις και το σερί 8-2 έδωσε στον «αυτοκράτορα» προβάδισμα έξι πόντων στη ληξη του ημιχρόνου.

Στο τρίτο δεκάλεπτο ο Αρης βρήκε τις επιθετικές λύσεις από τους περισσότερους παίκτες του και η διαφορά άρχισε να παίρνει διψήφιες διαστάσεις και έτσι το τριαντάλεπτο έληξε στο +10 για τους Θεσσαλονικείς, που ουσιαστικά έβαλαν το «νερό στο αυλάκι». Στην τέταρτη περίοδο, οι «ολυμπιονίκες» δεν είχαν κάποιον παίκτη που να μπορέσει να αναλάβει την πρωτοβουλία στο σκοράρισμα και έτσι σταθερά ο Αρης ανέβαζε τη διαφορά και μέχρι το τέλος το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν μέχρι στους έξι πόντους, όμως τελικά η ευστοχία των παικτών του Αντρέα Ματσόν τους έδωσε το τελικό +11.


Τα δεκάλεπτα: 18-16, 34-40, 49-57, 66-77

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ: Γκολντγουαιρ 15, Αργυρόπουλος 3, Νάντζφεϊ 2, Πελεκάνος 19(2), Τρεντ 4, Πετρουλας, Οικονόμου 10 (2), Ζεμλιτς 4, Καραποστόλου 2, Παπαειωακείμ 7

ΑΡΗΣ: Τσαλδάρης 10, Σιγάλας 8, Παντελιάδης 10, Σεραπίνας 5, Σκέιλς 11 (3), Καλαιτζής, Ηλιάδης, Ουίλκινσον 11, Φλέτσερ, Μασεϊ 2, Γιαννούλης 6


Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Α1 Γυναικών: Φινάλε στο 2025 με το παιχνίδι Παναθηναϊκός-Πανσερραϊκός

Stoiximan GBL: Τα βλέμματα στο ΣΕΦ για το νεμπούτο Μόρις στον Ολυμπιακό και δυνατή αναμέτρηση στη Θεσσαλία!

Βαθμολογία Stoiximan GBL: 8η σερί νίκη για Παναθηναϊκό, καυτός ΠΑΟΚ και οριακές νίκες για ΑΕΚ, Άρη Betsson

Ξανθόπουλος: «Δείξαμε τον χαρακτήρα μας ως ομάδα»

Μίλιτσιτς: «Δείξαμε προσωπικότητα στο τέλος»

Αταμάν: «Ελπίζω στο μέλλον να είμαστε μαζί με οπαδούς του Ολυμπιακού» - Tι είπε για Λεσόρ

Ζιάγκος: «Είμαστε περήφανοι για την προσπάθεια των παικτών, να αναλάβουμε όλοι την ευθύνη για καλύτερο ελληνικό μπάσκετ»

Λύγισε το Περιστέρι Betsson στην παράταση σε επική «σκυλομαχία» ο Άρης Betsson

Χολμς: «Μετρούσα τις μέρες για να επιστρέψω, είδα φιλμ από αγώνες της Euroleague για να μπω στο κλίμα»

Λούκιτς: «Χάσαμε 3-4 λέι απ στο δεύτερο ημίχρονο που ούτε οι οπαδοί του Παναθηναϊκού δεν περίμεναν»