Στην άμυνα πάνω στα επιθετικά όπλα του Πανελληνίου και στις βοήθειες από τους παίκτες του πάγκου στήριξε τη νίκη του Αρη ο Αντρέα Ματσόν. Ο Ιταλός τεχνικός αναφέρθηκε στη δυσκολία της αναμέτρησης και στις απουσίες της ομάδας του. Από την άλλη, ο Γιώργος Καλαφατάκης αναφέρθηκε επίσης στα πολλά προβλήματα που είχε πριν τον αγώνα ο Πανελήνιος, όμως έμεινε ευχαριστημένος από το πάθος και τη διάθεση που έδειξαν μέσα στο παρκέ οι παίκτες του. Επίσης, τα έβαλε με τη σκληρή άμυνα των «κιτρινόμαυρων» και αναφέρθηκε στη δύσκολη συνέχεια που ακολουθεί.

Αναλυτικά:

Αντρέα Ματσόν: «Ξέραμε οτι ηταν ένα δυσκολο παιχνίδι σε μια δύσκολη έδρα και είχαμε προβλήματα με τους πλέι μείκέρ μας. Καλαϊτζής και Σκέιλς είχαν πυρετό. Ο πάγκος μας βοήθησε πολύ και κάποιοι παίκτες έπαιξαν σε άλλες θέσεις από τις φυσικές τους. Η άμυνά μας και πάλι ηταν εντυπωσιακή και οδηγήσαμε τον αντίπαλό μας σε 20 λάθη. Πρέπει να κοιτάξουμε τους τραυματίες μας πλέον, καθώς έχουμε πρόβλημα και με τον Ραούφ. Είναι ακόμα νωρίς για πρωτάθλημα και δεν έχει ολοκληρωθεί ο πρωτος γύρος. Δεν είμαστε ακόμα η πολύ μεγάλη ομάδα και κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι».

Γιώργος Καλαφατάκης: «Ελπίζαμε να ξεκινήσουμε καλύτερα, αλλά δεν τα καταφέραμε. Ο Αρης αυτός σαν ρόστερ και αποτελέσματα είναι ο καλύτερος των τελευταίων χρονων. Ο Τρεντ ηταν την Παρασκευή στο νοσοκομείο, ο Οικονόμου είναι μια εβδομάδα μόλις στην ομάδα και ο Αργυρόπουλος δεν είχε κάνει προπονήσεις. Είχαμε πάθος και διάθεση, αλλά το ματς αυτό δεν ηταν κριτήριο. Συμφωνώ για την καλή αμυνα του Αρη, που ήταν υπέρ του δέοντος «σκληρή». Δεν αντιμετωπίστηκε, πάντως, με το ίδιο κριτήριο χωρίς να αποτελεί μομφή για τον Αρη. Εχω εμπιστοσύνη στην ομάδα, θα δουλέψουμε σκληρά και ακολουθεί ένα δύσκολο προγραμμα. Δε θα κρίνω το πριν. Είμαστε μια νέα ομάδα. Δεν έγινε καμία αλλαγή για να γίνει και να πόυμε οτι έγινε. Είχαμε δυσκολίες και τραυματισμούς και ήταν μη αναστρέψιμα και για αυτό πήγαμε με οτι υπήρχε στην αγορά».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Είδε Πουλακίδα ο Μπαρτζώκας στο Summer League-Τι έκανε ο 23χρονος άσος

Γιαννακόπουλος για Χουάντσο: «Ποιος θα τον αφήσει να φύγει; Να παίζει για όσο θέλει!»

Ηττήθηκε από την Ισπανία, τερμάτισε τρίτη και θα αντιμετωπίσει το Iσραήλ στους «16» του Ευρωμπάσκετ U20 η Ελλάδα!

Ζέρβας: «Στόχος του Ολυμπιακού ο Πουλακίδας, απόψε το ραντεβού - Προς διαζύγιο με Γουόκαπ, τι ισχύει με Ντόρσει»

Μοντέρο: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που βρίσκομαι στον Ολυμπιακό - Ανυπομονώ να αγωνιστώ μπροστά στους οπαδούς»

«Έτοιμοι;»: Ο Τρινκιέρι στο νέο promo της ΚΑΕ ΠΑΟΚ για τα διαρκείας 2026-27

ΑΕΚ: Τότε βγαίνουν στην κυκλοφορία τα διαρκείας για τη σεζόν 2026/27

Χατζηλάμπρου: «Όνειρο το συμβόλαιο με Άρη, την ομάδα που λατρεύω-Θαυμάζω τον Σπανούλη»

Αγγελετάκης-Δακτυλίδης: «Η Μύκονος Betsson θα εκπροσωπήσει με υπερηφάνεια το νησί μας στην Ευρώπη»

ΑΕΚ: «Δένει» με νέο συμβόλαιο τον Φλιώνη, τελειώνει η υπομονή με Ντάουτιν