Στο ότι βρέθηκαν κάποιοι παίκτες για να αντικαταστήσουν τους τραυματίες στήριξε κατά κύριο λόγο τη νίκη επί της ΑΕΚ ο Κώστας Πιλαφίδης. Ο Μακεδόνας τεχνικός επισήμανε βέβαια πως προβληματίστηκε από τις επιδόσεις των παικτών τους στις βολές και στα ριμπάουντ, ενώ περιμένει περισσότερα στη συνέχεια από τον Κογιαντίνοβιτς. Από την άλλη, ο Βαγγέλης Αλεξανδρής τόνισε πως δεν έμεινε ευχαριστημένος από κάποιους παίκτες του, αλλά από την προσπάθεια των περισσότερων. Εστίασε στα άστοχα τρίποντα και ευχήθηκε να βρεθούν κάποιοι παίκτες για να «γεμίσουν» το ρόστερ.

Αναλυτικά:

Κώστας Πιλαφίδης: «Ηταν καλό το ότι πήραμε βοήθεια από κάποιους παίκτες για να καλύψουμε τα κενά. Το ποσοστό μας στις ελεύθερες βολές δεν μπορεί να με ικανοποιεί, όπως και τα ριμπάουντ, αλλά με τα προβλήματα που είχαμε είμαι ικανοποιημένος. Περιμένω ότι ο Κογιαντίνοβιτς θα είναι μία ευχάριστη νότα για την ομάδα. Ηταν ανέτοιμος όταν ήρθε, όμως βλέποντάς τον στις προπονήσεις πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει».

Βαγγέλης Αλεξανδρής: «Αν κάποιοι παίκτες βοηθούσαν περισσότερο θα μπορούσαμε να «κλέψουμε» τη νίκη από τον ΠΑΟΚ. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθειά μας. Θα μπορούσαμε να νικήσουμε αν ήμασταν πιο εύστοχοι στα τρίποντα. Ξέρετε πως είναι η κατάσταση. Τα όποια προβλήματά μας θα τα καλύψουμε με τη σκληρή δουλειά».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Stoiximan GBL: Τα βλέμματα στο ΣΕΦ για το νεμπούτο Μόρις στον Ολυμπιακό και δυνατή αναμέτρηση στη Θεσσαλία!

Βαθμολογία Stoiximan GBL: 8η σερί νίκη για Παναθηναϊκό, καυτός ΠΑΟΚ και οριακές νίκες για ΑΕΚ, Άρη Betsson

Ξανθόπουλος: «Δείξαμε τον χαρακτήρα μας ως ομάδα»

Μίλιτσιτς: «Δείξαμε προσωπικότητα στο τέλος»

Αταμάν: «Ελπίζω στο μέλλον να είμαστε μαζί με οπαδούς του Ολυμπιακού» - Tι είπε για Λεσόρ

Ζιάγκος: «Είμαστε περήφανοι για την προσπάθεια των παικτών, να αναλάβουμε όλοι την ευθύνη για καλύτερο ελληνικό μπάσκετ»

Λύγισε το Περιστέρι Betsson στην παράταση σε επική «σκυλομαχία» ο Άρης Betsson

Χολμς: «Μετρούσα τις μέρες για να επιστρέψω, είδα φιλμ από αγώνες της Euroleague για να μπω στο κλίμα»

Λούκιτς: «Χάσαμε 3-4 λέι απ στο δεύτερο ημίχρονο που ούτε οι οπαδοί του Παναθηναϊκού δεν περίμεναν»

Ζούρος: «Χάσαμε τον έλεγχο στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, να διορθώσουμε τα κενά»