Προπόνηση για όλους τους παίκτες περιελάμβανε το πρόγραμμα της Κυριακής στον ΟΦΗ, η οποία διεξήχθη στο «Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο». Οι παίκτες που αγωνίσθηκαν σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο έτρεξαν επί 45 λεπτά και έκαναν ασκήσεις για χαλάρωμα. Οι υπόλοιποι ακολούθησαν πρόγραμμα, το οποίο περιελάμβανε ασκήσεις για την βελτίωση της φυσικής τους κατάστασης, όπως και ασκήσεις τεχνικής.

Απόντες από το κανονικό πρόγραμμα ήταν ο Ουέλιγκτον, που ακολούθησε ένα πρόγραμμα που περιελάμβανε τρέξιμο και στη συνέχεια έκανε θεραπεία, ο Κουνενάκης, που συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα, ο Μιχελακάκης που ήταν άρρωστος και προτιμήθηκε να παραμείνει στο σπίτι του και ο Στεφανής, που τη Δευτέρα αποφασίστηκε από το ιατρικό τιμ να βγάλει το νάρθηκα από το πόδι του.

Τη Δευτέρα, ο Ράινερ Μάουερ έχει δώσει ρεπό στους παίκτες του και η επιστροφή στις προπονήσεις έχει προγραμματιστεί ξανά για την Τρίτη. Μετά το τέλος της προπόνησης εκείνης της ημέρας, ο Γερμανός τεχνικός θα ανακοινώσει και την αποστολή για τον επαναληπτικό αγώνα Κυπέλλου κόντρα στη Λάρισα, που θα γίνει την Τετάρτη στο «Αλκαζάρ». Η αποστολή του ΟΦΗ θα αναχωρήσει το πρωί της Τετάρτης από το Ηράκλειο για την Αθήνα και από εκεί οδικώς θα μεταβεί στη θεσσαλική πρωτεύουσα, όπου την ίδια μέρα θα πραγματοποιηθεί προπόνηση στο γήπεδο της ΑΕΛ.

Η «ασπρόμαυρη» αποστολή, μετά τον αγώνα με τη Λάρισα, δε θα επιστρέψει στο Ηράκλειο και αποφασίστηκε να παραμείνει στη θεσσαλική πρωτεύουσα.

Το πρωί της Παρασκευής οι παίκτες των Κρητικών θα προπονηθούν και στη συνέχεια θα επιστρέψουν οδικώς στην Αθήνα, όπου και θα παραμείνουν μέχρι την Κυριακή, ενόψει του αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πρίτσας στη Δίκη στον ΣΚΑΪ: «Ο υγιής ανταγωνισμός φέρνει τις εκπλήξεις - Το Big-4 μπορεί να φτιάξει το ποδόσφαιρο»

«Μεγάλος στόχος της Γκρέμιο ο Τετέ - Συνεχείς επαφές με την πλευρά του παίκτη»

Τσορμπατζόγλου: «Είχε μεγάλη ανάγκη το τρίποντο στο ντέρμπι ο ΠΑΟΚ - Προχωράει μία περίπτωση στόπερ»

Τσανάκας: «Ο Μεντιλίμπαρ αξίζει να βρίσκεται στον Ολυμπιακό για όσο θέλει»

Σαββόπουλος: «Σε προχωρημένες επαφές για αριστερό εξτρέμ ο Άρης»

Τσακίρης: «Νίκη που έδειξε χαρακτήρα και σωστή νοοτροπία αυτή κόντρα στον ΟΦΗ - Δεδομένες οι κινήσεις τον Γενάρη»

Σαραγόσα: «Έχουν αποφασίσει ότι ο Πανσερραϊκός είναι ομάδα Super League 2 αλλά έχουμε 64 βαθμούς να διεκδικήσουμε ακόμα»

Παπαδόπουλος: «Στόχος μας να αναδείξουμε νέους Έλληνες ποδοσφαιριστές»

Βραβεία ΠΣΑΤ: Το αφιερωματικό βίντεο για τα 100 χρόνια του Ολυμπιακού

Λεβαδειακός ο 9ος: Το ιστορικό επίτευγμα που κυνηγά η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου