Σημαντική νίκη για την Ολυμπιάδα ήταν αυτή μέσα στην Λάρισα, κυρίως λόγω των δεδομένων που επικρατούσαν πριν την έναρξη της αναμέτρησης, αφού της έλειπαν τέσσερις παίκτες (Βαγενάς, Ντάιαλ, Αλμπάνο, Πετρόφ). Σε αυτό το γεγονός αναφέρθηκε και ο Νίκος Βουρνάς. Στην αντίπερα όχθη, ο Γιάννης Χριστόπουλος, φάνηκε αρκετά προβληματισμένος, δίνοντας παράλληλα το στίγμα του, για τη συνέχεια και την επόμενη αναμέτρηση απέναντι στην ΑΕΚ.
Αναλυτικά οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών
Νίκος Βουρνάς: «Ξέραμε ότι με νίκη θα κερδίσουμε πολλά, ενώ με ήττα θα χάσουμε λίγα. Ήρθαμε με μειον τέσσερις παίκτες, οπότε δεν είχαμε άγχος, κάτι που είχε η ΑΕΛ. Το εκμεταλλευτήκαμε και πετύχαμε μία μεγάλη νίκη που θα μας διευκολύνει μόνον αν δεν εφησυχάσουμε».
Γιάννης Χριστόπουλος: «Χάσαμε τον αγώνα από το πρώτο δεκάλεπτο όπου δεν υπήρχαμε στο γήπεδο. Στο δεύτερο ημίχρονο γυρίσαμε το παιχνίδι από τους 20 πόντους, όμως σε τέτοιο επίπεδο ομάδων δεν πρέπει να ροκανίζεις τη διαφορά και μετά να χαμογελάς. Έχω ξαναπεί ότι ο ερχομός 1-2 νέων παικτών δημιουργεί πρόβλημα στην ισορροπία της ομάδας, δεν είναι εύκολο να ενσωματώσεις τον παίκτη στο σύνολο. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Έχουμε τον αγώνα με την ΑΕΚ και θέλουμε να κλείσουμε τον πρώτο γύρο με νίκη».
Αλέξανδρος Κουλούρης