Η αποκάλυψη του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι με το Αιγάλεω, Σωτήρης Νίνης, μπορεί να διανύει μόλις το 16ο έτος της ηλικίας του, αυτό όμως δεν τον εμποδίζει να αντιμετωπίζει τις καταστάσεις με ωριμότητα, ψυχραιμία, ηρεμία και σοβαρότητα, κάτι που φάνηκε και στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα.
«Ήταν ένα όνειρο που περίμενα. Θέλω να συνεχίσω έτσι και η σκληρή δουλειά τώρα αρχίζει για μένα και πρέπει να συνεχίσω ακόμη καλύτερα», τόνισε αρχικά ο «μικρός» του Παναθηναϊκού.
Πώς ένιωσες όταν σου ανακοινώθηκε ότι θα ξεκινήσεις βασικός;
«Πάγωσα ένιωσα δέος δεν το περίμενα καθόλου»
Για την συνέχεια της ομάδας του στο πρωτάθλημα…
«Πρέπει να συνεχίσουμε το ίδιο και να κυνηγήσουμε μέχρι το τέλος το πρωτάθλημα. Ήταν θέμα χρόνου να έρθει το γκολ κάναμε πολλές ευκαιρίες και παίξαμε καλύτερα από το Αιγάλεω», ανέφερε για το ματς με το Αιγάλεω.
Όταν ρωτήθηκε να σχολιάσει την κίνηση αυτή του προπονητή του να τον χρησιμοποιήσει, κάτι που συμβαίνει μόνο στις ομάδες του εξωτερικού να βάζουν τόσο νεαρούς παίκτες να αγωνίζονται είπε:
«Βεβαίως υπάρχουν πολλά ταλέντα στην Ελλάδα και πρέπει να τους δοθούν οι ευκαιρίες για να δείξουν τις δυνατότητες του. Είναι και θέμα εμπιστοσύνης όμως γιατί οι ομάδες κυνηγάνε το πρωτάθλημα».
Τι σου είπε ο Μουνιόθ πριν τον αγώνα;
«Παίξε όπως στην προπόνηση»
Τέλος όταν ρωτήθηκε για το κόσμο του Παναθηναϊκού και αν έχει να του στείλει κάποιο μήνυμα είπε:
«Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο για το χειροκρότημα. Θα ήθελα να του πω ότι θα προσπαθήσω να πάω το ΠΑΟ όσο πιο ψηλά γίνεται».
Επιμέλεια: Λευτέρης Καραγιάννης