Λογικό ήταν να αισθάνεται κουρασμένος ο JR Μπρέμερ από το υπερατλαντικό ταξίδι του. Ο νέος Αμερικανός του ΠΑΟΚ έφταασε αργά το βράδυ της Κυριακής στη Θεσσαλονίκη και θα αντκαταστήσει τον Ντάριους Ουάσιγκτον, όσο ο τελευταίος θα απέχει από τις υποχρεώσεοις του «δικεφάλου» και σε πρώτη φάση θα υπολόγιζεται μόνο για τις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις των «ασπρόμαυρων».

«Είμαι αρκετά κουρασμένος, αλλά νομίζω ότι μία ημέρα μου είναι αρκετή για να είμαι έτοιμος και να παίξω στο πρώτο μου παιχνίδι με την ομάδα στην Ευρώπη. Δε γνωρίζω πολλά πράγματα για τον ΠΑΟΚ, αλλά θα μάθω σίγουρα, όπως θα γνωρίσω και τους νέους μου συμπαίκτες. Είχα μία περίεργη χρονιά πέρσι με τραυματισμούς, αλλά είμαι απολύτως καλά και όλο αυτό το διάστημα περίμενα την καλύτερη πρόταση. Ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα που με ικανοποιεί και η συμμετοχή μας στο Uleb Cup είναι πολύ σημαντικό στοιχείο. Είμαι ένας παίκτης που αγαπά την άμυνα, θα χαρακτήριζα τον εαυτό μου σαν «ολ-αράουντ» παίκτη και στον ΠΑΟΚ θα κάνω αυτό που έκανα πάντα, δηλαδή θα δίνω το 100% σε κάθε παιχνίδι».

Πάντως, ο Κώστας Πιλαφίδης υπολογίζει κανονικά τον Αμερικανό γκαρντ για τον αγώνα κόντρα στους Αιφελ Ταόυερς την Τρίτη.

Εν τω μεταξύ, την Κυριακή το απόγευμα πραγματοποιήθηκε η επίσημη φωτογράφιση της οαμάδας, με τις νέες φανέλες και τη χορηγό εταιρία ΟΠΑΠ ΑΕ. Στη φωτογράφιση έδωσαν το «παρών» όλοι οι παίκτες της ομάδας, συμπεριλαμβανομένου και του Ντάριους Ουάσινγκτον, ενώ απουσίαζαν μόνο ο Χάρης Γιαννόπουλος, που βρισκόταν στην Ισπανία με την εφηβική ομάδα του «δικεφάλου» και βέβαια ο Μπρέμερ.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Βαθμολογία Stoiximan GBL: 8η σερί νίκη για Παναθηναϊκό, καυτός ΠΑΟΚ και οριακές νίκες για ΑΕΚ, Άρη Betsson

Ξανθόπουλος: «Δείξαμε τον χαρακτήρα μας ως ομάδα»

Μίλιτσιτς: «Δείξαμε προσωπικότητα στο τέλος»

Αταμάν: «Ελπίζω στο μέλλον να είμαστε μαζί με οπαδούς του Ολυμπιακού» - Tι είπε για Λεσόρ

Ζιάγκος: «Είμαστε περήφανοι για την προσπάθεια των παικτών, να αναλάβουμε όλοι την ευθύνη για καλύτερο ελληνικό μπάσκετ»

Λύγισε το Περιστέρι Betsson στην παράταση σε επική «σκυλομαχία» ο Άρης Betsson

Χολμς: «Μετρούσα τις μέρες για να επιστρέψω, είδα φιλμ από αγώνες της Euroleague για να μπω στο κλίμα»

Λούκιτς: «Χάσαμε 3-4 λέι απ στο δεύτερο ημίχρονο που ούτε οι οπαδοί του Παναθηναϊκού δεν περίμεναν»

Ζούρος: «Χάσαμε τον έλεγχο στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, να διορθώσουμε τα κενά»

Έδειξε πόσο έλειψε: Όσα έκανε ο ορεξάτος Χολμς στην επιστροφή του μετά από σχεδόν δύο μήνες