Η προετοιμασία του Απόλλωνα Καλαμαριάς για το ματς Κυπέλλου απέναντι στον Παναθηναϊκό, την Τετάρτη, ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τρίτης. Άπαντες στο στρατόπεδο των «κοκκινόμαυρων» επιθυμούν την πρόκριση της ομάδας τους στους "8" της διοργάνωσης, αλλά ο Μάκης Κατσαβάκης δεν χάνει την ευκαιρία ποτέ να υπενθυμίζει στους παίκτες τού, ότι πρώτος στόχος είναι η σωτηρία. Πάντως, τα προβλήματα για τον Σερραίο τεχνικό δεν λείπουν για το παιχνίδι με τον ΠΑΟ. Συγκεκριμένα, οι Αμπονσά και Παπαδόπουλος δεν υπολογίζονται από τον προπονητή της Καλαμαριάς, ενώ ενδέχεται να προφυλαχθούν και οι Μπούσι, Κόλτσης και Φαβάλι.

Κάθε ματς έχει τη δική του σημασία για τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, έτσι τη δική του σημασία έχει και το παιχνίδι Κυπέλλου απέναντι στον Παναθηναϊκό, την Τετάρτη. Ενδεχόμενη πρόκριση θα βοηθούσε τον Απόλλωνα πάρα πολύ κυρίως στον ψυχολογικό τομέα. Πάντως, ο Μάκης Κατσαβάκης σκέφτεται πάνω από όλα τη σωτηρία και το επόμενο ματς πρωταθλήματος απέναντι στο Αιγάλεω.

Δεν λείπουν τα προβλήματα

Για αυτό το λόγο ο Σερραίος τεχνικός αναμένεται να προφυλάξει τους Κόλτση, Μπούσι και Φαβάλι με σκοπό να τους χρησιμοποιήσει στο πολύ κρίσιμο παιχνίδι με την ομάδα της Δυτικής Αττικής. Επίσης, σίγουροι απόντες από το ματς με τον ΠΑΟ είναι και οι τραυματίες Αμπονσά και Παπαδόπουλος.Την αποστολή των «ροσονέρι» απαρτίζουν οι: Mπούσι, Φαβάλι, Χαλαουάνι, Kόβατς, Μουράφσκι, Περόνε, Πόπαρα, Βέλα Τζούνιορ, Ουέλινγκτον, Γαϊδαρτζής, Γαλανόπουλος, Δρόσος, Καραλιόπουλος, Κελπέκης, Κόλτσης, Κρασσάς, Ορφανός, Σαμουηλίδης, Σαρακατσάνος, Φυτανίδης.

Αριστοτέλης Μπίφσας

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πρίτσας στη Δίκη στον ΣΚΑΪ: «Ο υγιής ανταγωνισμός φέρνει τις εκπλήξεις - Το Big-4 μπορεί να φτιάξει το ποδόσφαιρο»

«Μεγάλος στόχος της Γκρέμιο ο Τετέ - Συνεχείς επαφές με την πλευρά του παίκτη»

Τσορμπατζόγλου: «Είχε μεγάλη ανάγκη το τρίποντο στο ντέρμπι ο ΠΑΟΚ - Προχωράει μία περίπτωση στόπερ»

Τσανάκας: «Ο Μεντιλίμπαρ αξίζει να βρίσκεται στον Ολυμπιακό για όσο θέλει»

Σαββόπουλος: «Σε προχωρημένες επαφές για αριστερό εξτρέμ ο Άρης»

Τσακίρης: «Νίκη που έδειξε χαρακτήρα και σωστή νοοτροπία αυτή κόντρα στον ΟΦΗ - Δεδομένες οι κινήσεις τον Γενάρη»

Σαραγόσα: «Έχουν αποφασίσει ότι ο Πανσερραϊκός είναι ομάδα Super League 2 αλλά έχουμε 64 βαθμούς να διεκδικήσουμε ακόμα»

Παπαδόπουλος: «Στόχος μας να αναδείξουμε νέους Έλληνες ποδοσφαιριστές»

Βραβεία ΠΣΑΤ: Το αφιερωματικό βίντεο για τα 100 χρόνια του Ολυμπιακού

Λεβαδειακός ο 9ος: Το ιστορικό επίτευγμα που κυνηγά η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου