Το πρώτο βήμα για την πρόκρισή τους στα ημιτελικά του Coppa Italia πραγματοποίησαν Ρόμα και Σαμπντόρια νικώντας στις έδρες τους την Πάρμα και την Κιέβο Βερόνα με και 1-0 αντίστοιχα. Στο «Ολίμπικο» οι Ρωμαίοι προηγήθηκαν στο 19’ με τον Αμαντίνο Μαντσίνι, ενώ στο 67’ ο Φραντσέσκο Τότι έθεσε έγραψε το 2-0. Πάντως οι «παρμένσι» κατάφεραν να μειώσουν στο 87’ με τον Ντέντιτς αφήνοντας ανοικτούς τους λογαριασμούς εν όψει του επαναληπτικού.

Στον δεύτερο αγώνα της ημέρας, η Σαμπντόρια πήρε προβάδισμα πρόκρισης στα ημιτελικά του Κυπέλλου νικώντας την Κιέβο με 1-0. Το νικητήριο τέρμα σημείωσε ο Σάλα στο 21’, ενώ οι γηπεδούχοι τελείωσαν τον αγώνα με εννέα παίκτες, καθώς στο 80ο λεπτό αποβλήθηκε ο Μάτζο και δέκα λεπτά αργότερα ο Ολιβέρα.

Την Πέμπτη ολοκληρώνονται οι πρώτοι αγώνες της προημιτελικής φάσης με την αναμέτρηση της Μίλαν με την Αρέτσο στο «Σαν Σίρο», ενώ την Τρίτη η Ίντερ είχε επιβληθεί στο ίδιο γήπεδο της Έμπολι με 2-0, χάρη σε τέρματα των Αντριάνο (71’) και Κόρντομπα (90’). Όλοι οι επαναληπτικοί θα διεξαχθούν την επόμενη εβδομάδα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Δεν άντεξε με παίκτη λιγότερο η Τζένοα, την τιμώρησε η Αταλάντα με γκολ στο 90'+4'!

Θυμήθηκε ποια είναι, ξέσπασε στην Ουντινέζε με πεντάρα και νίκησε για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα η Φιορεντίνα!

Πλήγωσε τη φορμαρισμένη Σασουόλο η Τορίνο - Ματσάρα χωρίς νικητή ανάμεσα σε Πίζα και Κάλιαρι

Σοκάρει ο Γκουαρίν: «Έκανα απόπειρα αυτοκτονίας τρεις φορές, δεν έβλεπα τα παιδιά μου για τέσσερα χρόνια»!

Αποτελεσματική η Γιουβέντους, καθάρισε και πλησίασε τη Ρόμα!

Ισοπαλία στη «σούπα» για Λάτσιο και Κρεμονέζε

Serie A-16η αγωνιστική: Λειψό πρόγραμμα, αλλά με σούπερ ματς στο Τορίνο

Με «κέρβερο» Ραβάλια στα πέναλτι, η Μπολόνια πέρασε στον τελικό του Supercoppa Italiana!

«Καλά του έκαναν»: Το χιουμοράκι του Σπαλέτι για τις φήμες περί... αντικοινωνικού Ντέιβιντ & η γαριδομακαρονάδα!

Αγόρασε το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών ιταλικής ομάδας ο Καρεμπέ