Τέλος στα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Παναθηναϊκό να εξετάζει την περίπτωση του Γκιγιέρμο Φράνκο της Βιγιαρεάλ. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός θα μείνει στην Ισπανία όπως δήλωσε και ο Μαρτίν Χερνάντεζ, ένας εκ των εκπροσώπων του ποδοσφαιριστή, ενώ μεταξύ άλλων τόνισε πως οι «πράσινοι» ποτέ δεν έκαναν επίσημη πρόταση στον Μεξικανό άσο.

Πάντως αξίζει να σημειώσουμε και πως τα Ισπανικά ΜΜΕ επικαλούνται πηγές από τον Ελληνικό τύπο. Όπως και να χει όμως στην Παιανία δεν ασχολούνται με φήμες, αφού ουδέποτε απασχόλησε τον Μουνιόθ η περίπτωση Φράνκο.

«Αρκετές ομάδες έχουν δείξει ενδιαφέρον, αλλά την δεδομένη χρονική στιγμή είναι παίκτης της Βιγιαρεάλ και η Βιγιαρεάλ δεν σκέφτεται να τον αφήσει τόσο γρήγορα, με το σκεπτικό ότι θα συνεχίσει στην Ισπανία», δήλωσε ο Μάρτιν Χερνάντεζ και ξεκαθάρισε πως δεν έχει φτάσει καμία επίσημη πρόταση για τον παίκτη στα γραφεία της Βιγιαρεάλ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πρίτσας στη Δίκη στον ΣΚΑΪ: «Ο υγιής ανταγωνισμός φέρνει τις εκπλήξεις - Το Big-4 μπορεί να φτιάξει το ποδόσφαιρο»

«Μεγάλος στόχος της Γκρέμιο ο Τετέ - Συνεχείς επαφές με την πλευρά του παίκτη»

Τσορμπατζόγλου: «Είχε μεγάλη ανάγκη το τρίποντο στο ντέρμπι ο ΠΑΟΚ - Προχωράει μία περίπτωση στόπερ»

Τσανάκας: «Ο Μεντιλίμπαρ αξίζει να βρίσκεται στον Ολυμπιακό για όσο θέλει»

Σαββόπουλος: «Σε προχωρημένες επαφές για αριστερό εξτρέμ ο Άρης»

Τσακίρης: «Νίκη που έδειξε χαρακτήρα και σωστή νοοτροπία αυτή κόντρα στον ΟΦΗ - Δεδομένες οι κινήσεις τον Γενάρη»

Σαραγόσα: «Έχουν αποφασίσει ότι ο Πανσερραϊκός είναι ομάδα Super League 2 αλλά έχουμε 64 βαθμούς να διεκδικήσουμε ακόμα»

Παπαδόπουλος: «Στόχος μας να αναδείξουμε νέους Έλληνες ποδοσφαιριστές»

Βραβεία ΠΣΑΤ: Το αφιερωματικό βίντεο για τα 100 χρόνια του Ολυμπιακού

Λεβαδειακός ο 9ος: Το ιστορικό επίτευγμα που κυνηγά η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου