Το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα στον Ηρακλή και τον ΠΑΟΚ (16:45, S/S) κλέβει την παράσταση στο πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής της Superleague. ΟΙ γηπεδούχοι με τον Ρίβας στην αποστολή, θέλουν ξεχάσουν την ήττα-αποκλεισμό από τον Πας Γιάννινα μεσοβδόμαδα, την στιγμή που οι φιλοξενούμενοι θέλουν να συνεχίσουν το θετικό σερί νικών.
Κανονικά με ΠΑΟΚ ο Ρίβας
Επιτέλους και ένα ευχάριστο για τον Γιόζεφ Μπουμπένκο. Ο Ρίβας ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στο δεξιό προσαγωγό και στην τελευταία προπόνηση αυτή του Σαββάτου, πήρε κανονικά μέρος και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.
Από κει και πέρα αρκετές είναι οι απουσίες, φαινόμενο όμως σύνηθες για τον «γηραιό» την φετινή χρονιά. Στο γυμναστήριο προπονήθηκε ο Παπαζαχαρίας, ο Γιάντσης μόνος του, ενώ ο Περπερίδης αναρρώνει σπίτι του.
Οι ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο τεχνικός του Ηρακλή είναι οι: Κατσαμπής, Μαυρογενίδης,, Δέντσας, Δρούγας, Ίλιε Χλωρός, Παπαποστόλου, Ερέρα, Πουρσανίδης, Καπετάνος, Διαμαντίδης, Παπαστεριανός, Αμπάρης, Μπαντής, Ρίβας Σνάουτσερ, Μιλίσκοφ, Αλιούτα.
Μόνο νίκη
Ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ο ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με τον Ηρακλή που θα διεξαχθεί στο Καυτανζόγλειο στάδιο. Στην αποστολή του «δικεφάλου» δεν περιλαμβάνονται ο τραυματίας Γκονζάλες και ο ασθενής Βαγγελής, τις θέσεις των οποίων παίρνουν οι Μέγκαχεντ και Πεχλιβάνης. Ο τελευταίος συμπεριλαμβάνεται για πρώτη φορά σε αποστολή της ομάδας.
Οι υπόλοιποι, οι οποίοι αποσύρθηκαν σε ξενοδοχείο, είναι οι Φερνάντεζ, Αραμπατζής, Κωνσταντινίδης, Μπαρκαουάν, Μελίσσης, Ζαγοράκης, Μπαλάφας, Ηλιάδης, Χαραλάμπους, Χαραλαμπίδης, Μίετσελ (πιθανή ενδεκάδα), Τοχούρογλου, Τόργκελε, Γιασεμή, Μαλεζάς και Μουμίν.