Στα πάτρια εδάφη επιστρέφει ο Τζουζέπε Ρόσι, καθώς η Πάρμα τον απέκτησε με τη μορφή δανεισμού από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέχρι το καλοκαίρι. Ο 19χρονος επιθετικός, που έχει γεννηθεί στις ΗΠΑ, αλλά κατάγεται από την Ιταλία, αγωνίστηκε φέτος ως δανεικός στη Νιούκαστλ πετυχαίνοντας 4 γκολ σε 12 συμμετοχές.

Ο πρόεδρος της Πάρμα Ρομπέρτο Καβάλι δήλωσε σχετικά: «Είναι παίκτης-κλειδί για την εθνική ομάδα Ελπίδων της Ιταλίας και περιμένουμε να μας βοηθήσει στην προσπάθεια που κάνουμε να παραμείνουμε στην κατηγορία». Υπενθυμίζουμε ότι η Πάρμα βρίσκεται στη δέκατη ένατη θέση στη βαθμολογία της Serie A.

Ο προπονητής του νεαρού άσου στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άλεξ Φέργκιουσον, έπλεξε το εγκώμιο του νεαρού στράικερ: «Πρόκειται για μεγάλο ταλέντο. Είναι κρίμα που ξεκίνησε ως βασικός μόνο σε πέντε παιχνίδια με τη Νιούκαστλ. Θα τον περιμένουμε να έρθει πίσω σε εμάς με ακόμη περισσότερη ποιότητα και εμπειρία».

Επιμέλεια: Γιώργος Μπασάκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Δεν άντεξε με παίκτη λιγότερο η Τζένοα, την τιμώρησε η Αταλάντα με γκολ στο 90'+4'!

Θυμήθηκε ποια είναι, ξέσπασε στην Ουντινέζε με πεντάρα και νίκησε για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα η Φιορεντίνα!

Πλήγωσε τη φορμαρισμένη Σασουόλο η Τορίνο - Ματσάρα χωρίς νικητή ανάμεσα σε Πίζα και Κάλιαρι

Σοκάρει ο Γκουαρίν: «Έκανα απόπειρα αυτοκτονίας τρεις φορές, δεν έβλεπα τα παιδιά μου για τέσσερα χρόνια»!

Αποτελεσματική η Γιουβέντους, καθάρισε και πλησίασε τη Ρόμα!

Ισοπαλία στη «σούπα» για Λάτσιο και Κρεμονέζε

Serie A-16η αγωνιστική: Λειψό πρόγραμμα, αλλά με σούπερ ματς στο Τορίνο

Με «κέρβερο» Ραβάλια στα πέναλτι, η Μπολόνια πέρασε στον τελικό του Supercoppa Italiana!

«Καλά του έκαναν»: Το χιουμοράκι του Σπαλέτι για τις φήμες περί... αντικοινωνικού Ντέιβιντ & η γαριδομακαρονάδα!

Αγόρασε το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών ιταλικής ομάδας ο Καρεμπέ