Επέστρεψε την Τετάρτη από το Βέλγιο η αποστολή του Πανιωνίου και οι παίκτες πήραν ρεπό από τον Λούκα Παβίσεβιτς, ώστε να ξεκουραστούν από το πολύωρο ταξίδι και το ραντεβού στο γήπεδο ορίστηκε ξανά για την Πέμπτη, οπότε και θα ξεκινήσει η προετοιμασία ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία.

Την Τετάρτη προπονήθηκαν μόνον όσοι παίκτες δεν αγωνίστηκαν κόντρα στη Σαρλερουά, όμως η είδηση βγήκε από τον Αντρέ Χάτσον, που επέστρεψε στις προπονήσεις. Ο Αμερικανός φόργουορντ προπονήθηκε κανονικά την Τετάρτη και στη συνέχεια το ιατρικό τιμ των «κυανέρυθρων» έδωσε το «πράσινο φως» στον Λούκα Παβίσεβιτς, ώστε να τον υπολογίζει κανονικά για τον αγώνα με τον «δικέφαλο».

Αντίθετα με τον Αμερικανό, εκτός προπόνησης παρέμειναν τόσο ο Παναγιώτης Καυκής, όσο και ο Νίκος Χατζής, αφού αμφότεροι συνεχίζουν να ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς και βέβαια η συμμετοχή τους στο «παλατάκι» και παραμένει αμφίβολη μέχρι την τελευταία στιγμή.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ηττήθηκε από την Ισπανία, τερμάτισε τρίτη και θα αντιμετωπίσει το Iσραήλ στους «16» του Ευρωμπάσκετ U20 η Ελλάδα!

Ζέρβας: «Στόχος του Ολυμπιακού ο Πουλακίδας, απόψε το ραντεβού - Προς διαζύγιο με Γουόκαπ, τι ισχύει με Ντόρσει»

Μοντέρο: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που βρίσκομαι στον Ολυμπιακό - Ανυπομονώ να αγωνιστώ μπροστά στους οπαδούς»

«Έτοιμοι;»: Ο Τρινκιέρι στο νέο promo της ΚΑΕ ΠΑΟΚ για τα διαρκείας 2026-27

ΑΕΚ: Τότε βγαίνουν στην κυκλοφορία τα διαρκείας για τη σεζόν 2026/27

Χατζηλάμπρου: «Όνειρο το συμβόλαιο με Άρη, την ομάδα που λατρεύω-Θαυμάζω τον Σπανούλη»

Αγγελετάκης-Δακτυλίδης: «Η Μύκονος Betsson θα εκπροσωπήσει με υπερηφάνεια το νησί μας στην Ευρώπη»

ΑΕΚ: «Δένει» με νέο συμβόλαιο τον Φλιώνη, τελειώνει η υπομονή με Ντάουτιν

Θα κάνει κίνηση για Τολιόπουλο ο Άρης!

Χαντζής: «Δεν μας αντιπροσωπεύει η εικόνα στην πρεμιέρα - Θα πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί στο μέλλον»