Ο Υπουργός εσωτερικών της Γερμανίας, Όττο Σίλυ, παρενέβη στην πολύκροτη υπόθεση των στημένων ματς, που ταλανίζει τις τελευταίες μέρες το ποδόσφαιρο της πατρίδας του. Τα πάντα ξεκίνησαν από τις καταγγελίες που έγιναν εις βάρος του διαιτητή Ρόμπερτ Χόιτζερ, ότι είχε παίξει στο στοίχημα τουλάχιστον πέντε παιχνίδια τα οποία διήυθυνε.

«Οι διαιτητές που καθορίζουν αποτελέσματα προς ίδιον όφελος πρέπει να πάρουν κόκκινη κάρτα και να πάνε στα σπίτια τους» δήλωσε στην «Bild» ο Γερμανός υπουργός.

Απ΄την πλευρά της Γερμανικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (DFB) δηλώσεις έκανε ο Γενικός Διευθυντής της, Τέο Ζβάντζιγκερ, ο οποίος αποκάλυψε ότι ο Χόιτζερ μπορεί να «έστησε» τουλάχιστον πέντε ματς, προκειμένου να αποκομίσει οικονομικά οφέλη.

Η υπόθεση αυτή είναι αναμφισβήτητα το μεγαλύτερο σκάνδαλο του γερμανικού ποδοσφαίρου τελευταία 34 χρόνια!


Eπιμέλεια:Παναγιώτης Χαμαργιάς

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube