90+3΄Λήξη του αγώνα.

75΄Αλλαγή: Ο Σονκό στη θέση του Μεσέρα.

74΄Κίτρινη στον Ορφανό.

69΄Κίτρινη στον Γαϊδαρτζή.

65΄Αλλαγή: Ο Γαϊδαρτζής στη θέση του Φαβάλι.

60΄Προσπαθούν να ανοίξουν το σκορ οι γηπεδούχοι χωρίς ωστόσο δεν μπορούν να "σπάσουν" την καλοστημένη άμυνα των "κοκκινόμαυρων".

60΄Κίτρινη στον Σαμουηλίδη.

58΄Κίτρινη στον Περόνε.

56΄Κίτρινη κάρτα στον Περόνε.

52΄Αλλαγή για την Ξάνθη: Ο Μάνσο στη θέση του Γκαρθία.

46΄Έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου.

45+3΄Λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

39΄Αλλαγή για την Ξάνθη: Ο Μπαϊκαρά στη θέση του Γαρπόζη.

30΄Προσπαθεί να επιβάλλει το ρυθμό της η Ξάνθη και να βγει στην επίεθεση, δεν μπορεί όμως να απειλήσει ουσαστικά την εστία του Κόβατς.

23΄Κίτρινη κάρτα στον Παπαδόπουλο.

20΄Δυνατό σουτ από τον Γαλανόπουλο, θα διώξει σε κόρνερ με δυσκολία ο Μάλαρζ.

15΄Παιχνίδι κέντρου στα πρώτα λεπτά χωρίς κάτι το αξιόλογο για τις δύο ομάδες.

13΄Κίτρινη κάρτα στον Λαμπριάκο.

7΄Κίτρινη κάρτα για τον Βέλα Τζούνιορ.

1΄Έναρξη του αγώνα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ξάνθη(Κωφίδης): Μάλαρτζ, Μαχράτζε, Άντζας, Κωστούλοας, Κοντοδήμος, Φλίσκας, Μεσέρα, Κιντάνα, Γαρπόζης, Γκαρσία, Λαμπριάκος.

Καλαμαριά(Κατσαβάκης): Κόβατς, Γαλανόπουλος, Ορφανός, Φυτανίδης, Κόλτσης, Μπούσι, Περόνε, Παπαδόπουλος, Φαβάλι, Σαμουηλίδης, Βέλα Τζούνιορ.

Διαιτητής: Καρατζάς (Ευβοιας)
Βοηθοί: Μαργαρίτη(Ευβοιας), Καλαιτζίδης (Αθηνών)

Πριν το ματς

ΞΑΝΘΗ: Μονόδρομος η νίκη

Με μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς της νίκης θα παραταχθεί η Ξάνθη στο εντός έδρας ματς πρωταθλήματος απέναντι στον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Άσχημα τα νέα για τον Σάββα Κωφίδη που είδε τον Ραχίμ Ουαντρεαόγκο να αποχωρεί με πρόβλημα από την προπόνηση του Σαββάτου και φυσικά δεν μπόρεσε να τον συμπεριλάβει στην αποστολή. Αντίθετα, κανονικά προπονήθηκε ο Νταμιάν Μάνσο και βρίσκεται στην αποστολή.

Αναλυτικά η αποστολή της ακριτικής ομάδας απαρτίζεται απ’ τους: Μάλαρζ, Άντζας, Σονκό, Λαμπριάκος, Κοντοδήμος, Μαχράτζε, Μπάρκογλου, Φλίσκας, Μεσσέρα, Γαρπόζης, Μάνσο, Κιντάνα, Κωστούλας, Μπαϊκαρά, Βρύζας, Καζάκης, Γκαρσία και Κόσογλου.

ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ: «Πληγωμένη» στην άμυνα

Με τρεις σοβαρές απουσίες στην άμυνα θα παραταχθεί ο Απόλλωνας Καλαμαριάς στον εκτός έδρας αγώνα πρωταθλήματος απέναντι στην Ξάνθη. Ο Μάκης Κατασαβάκης καλείται να βρει λύσεις καθώς οι τραυματίες Αμπονσά και Μουράφσκι, αλλά και ο τιμωρημένος Σαρακατσάνος δημιουργούν ένα σημαντικό κενό στην άμυνα.

Μετά το πέρας της σημερινής προπόνησης (Σάββατο) ο Σερραίος τεχνικός επέλεξε τους: Μπούσι, Φαβάλι, Χαλαουάνι, Κόβατς, Περόνε, Πόπαρα, Βέλα Τζούνιορ, Ουέλινγκτον, Γαϊδαρτζής, Γαλανόπουλος, Δρόσος, Καραμανλής, Κελπέκης, Κόλτσης, Μυροφορίδης, Ορφανός, Παπαδόπουλος, Σαμουηλίδης, Φυτανίδης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube