Την ικανοποίηση του για την επιστροφή του παλιού καλού εαυτού του δεν μπορούσε να κρύψει ο Κριστιάν Βιέρι. Ο ιταλός επιθετικός μετά από έξι μήνες «είδε» ξανά δίχτυα στον Κυριακάτικο αγώνα πρωταθλήματος με την Ουντινέζε, ενώ χρίστηκε σκόρερ και στη χθεσινή αναμέτρηση της Ίντερ με την Βαλένθια στο «Μεστάγια».
«Είμαι πολύ χαρούμενος και ελπίζω να συνεχίσω έτσι. Ίσως τελικά τα πράγματα άλλαξαν για εμένα. Είμαι 31 χρονών και πραγματικά υπέφερα από την παρατεταμένη «ξηρασία» στα γκολ, ειδικά με τα προβλήματα που είχα κατά την αποθεραπεία μου στο γόνατο. Η ομάδα παίζει καλά και δημιουργεί πολλές ευκαιρίες παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν σε τέτοιο επίπεδο. Όσο για το αν το γκολ μου ήταν τυχερό; Η πάσα ήρθε από τα τριάντα μέτρα και απλά τη χτύπησα. Δεν ήταν πολύ καθαρή η επαφή, όμως κατέληξε στα δίχτυα».
Ερωτηθείς για τη σχέση του με τον Αντριάνο στον αγωνιστικό χώρο, η οποία έχει δεχτεί αρνητική κριτική από τα ΜΜΕ, ο Βιέρι σχολίασε: « Επικοινωνούμε καλά μαζί και τα πάμε πολύ καλά παρά τα όσα λένε οι άνθρωποι», ενώ για το κυριακάτικο ντέρμπι με τη συμπολίτισσα Μίλαν ανέφερε: «Οι παίκτες βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση και το ποδόσφαιρο μας είναι εντυπωσιακό. Χαίρομαι που η Μίλαν είναι η επόμενη αντίπαλος».
Επιμέλεια:Αγγελική Ράπτη