Όλα για όλα παίζει σήμερα η Λάρισα προκειμένου να πάρει την πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου. Οι «βυσσινί» έχοντας στο πλευρό τους τον μόνιμο πια δωδέκατο παίκτη τους αλλά και την ψυχολογία στα ύψη, μετά το «διπλό» στο Αιγάλεω, θα προσπαθήσουν να αποκλείσουν την δυσκολοκατάβλητη-όπου κι αν αγωνίστηκε-Κέρκυρα. «Οδηγός» για τους Λαρισαίους το απόγευμα, είναι το προ δεκαημέρου παιχνίδι για το πρωτάθλημα, πάλι με την Κέρκυρα για το πρωτάθλημα, όπου οι «βυσσινί» είδαν κι έπαθαν να ισοφαρίσουν 2-2 στα τελευταία λεπτά και με πολλή δόση ώ εκτός έμειναν οι τραυματίες Μπαχράμης και Γαβριλόπουλος.

Πιθανή ενδεκάδα: Κοτσόλης, Διγκόζης, Φέρστερ, Βενέτης, Κατσαρός, Ντα Κόστα, Μπασιλά, Αλεξάνδρου, Καλατζής, Κλέιτον, Κόσλεϊ.

Στο άλλο …μίσο του ημιτελικού, αν και κυρίαρχος στόχος για την Κέρκυρα είναι η παραμονή στη Σούπερ Λίγκα, αυτό δεν σημαίνει ότι οι Κερκυραίοι δεν κρυφοκοιτάζουν την τετράδα του Κυπέλλου για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας. Ο Μπάμπης Τεννές δεν υπολογίζει τον Σίκοφ που μετέβη στα Σκόπια για τη βίζα του και δεν ακολούθησε την αποστολή στη Λάρισα. Στο αγωνιστικό κομμάτι, η τακτική της Κέρκυρας θα εξαρτηθεί από τη διάταξη της Λάρισας. Αν οι «βυσσινί» παραταχθούν με σύστημα 4-3-3, ο Τεννές δεν θα επιστρατεύσει τριάδα κεντρικών αμυντικών, αλλά θα καταφύγει σε σύστημα 4-5-1, με τον Φούφουλα ως αριστερό μπακ πιθανότατα να επιβλέπει τον Κλέιτον. Η Κέρκυρα που δεν έχει χάσει σε τρεις αναμετρήσεις φέτος με αντίπαλο τη Λάρισα.

Πιθανή ενδεκάδα: Σιντιμπέ, Γκουστάβο, Βαρτζιώτης, Μοσχογιάννης, Φούφουλας, Ντα Σίλβα, Φλαβίνιο, Καγκιούζης, Τζαβέλλας, Σκούφαλης, Ντακόλ.

Διαιτητής: Ζωγράφος (Αθηνών)

Θέλει να «σφραγίσει» πρόκριση με νέα πρόσωπα και θέαμα

Με αρκετά νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα της θα παραταχθεί το απόγευμα η Ξάνθη κόντρα στον Ηλυσιακό, μιας και ο Σάββας Κωφίδης θέλει να ξεκουράσει αρκετούς από τους βασικούς, ενόψει του δύσκολου αγώνα με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη. Οι «ακρίτες» μόνο με ένα θαύμα μπορεί να αποκλειστούν από τα ημιτελικά του θεσμού μετά τη νίκη τους με 2-0 στην Αθήνα και ο Κωφίδης θέλει να δει την κατάσταση που βρίσκονται παίκτες όπως ο Βίσιο, ο Καζάκης, ο Μπάρκογλου και ο Βρύζας, αφού η συνέχεια κάθε άλλο παρά εύκολη θεωρείται και θα πρέπει όλοι να είναι ετοιμοπόλεμοι.

Πιθανή ενδεκάδα: Μάλαρτζ, Μαχράτζε, Κωστούλας, Λαμπριάκος, Βίσιο, Σονκό, Φλίσκος, Μπάρκογλου, Μάνσο, Καζάκης, Βρύζας

Ο Ηλυσιακός από την πλευρά του εκτός από τον σχεδόν βέβαιο αποκλεισμό του, αντιμετωπίζει και πολλά προβλήματα για την κατάρτιση της ενδεκάδας, αφού θα απουσιάσουν για διάφορους λόγους οι Βενιαμίν, Μακρής, Σωτήρογλου, Γκαρέ, Μπαλτιμάς, Πετκόφ και Κάμπας.

Πιθανή ενδεκάδα: Οικονόμου, Ψαρρής, Ντάγκας, Γκοσποντίνοφ, Αντωνόπουλος, Παπαδημητρίου, Βερόν, Νίτης, Μανωλιάδης, Κοζανίδης, Ρέζε.

*Ο νικητής του ζευγαριού Λάρισα-Κέρκυρα θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά αυτόν του Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννενα, ενώ η ομάδα που θα προκριθεί από το ζευγάρι Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει το νικητή του Ξάνθη-Ηλυσιακός.

Διαιτητής: Ζωγράφος(Θεσ/κης)

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube