Κανονικά έγινε η απογευματινή προπόνηση της Πέμπτης στον Απόλλωνα Πατρών και σε αυτήν συμμετείχαν όλοι οι πάικτες των «μελάλευκων», εκτός από τους άρρωστους Τζίμι Ολιβερ και Κώστα Σταυρόπουλο. Επίσης απουσίασε και ο Μπόζοβιτς, ο οποίος βρίσκεται στη Σερβία και αναμένεται να επιστρέψει την Παρασκευή και να πάρει μέρος στην απογευματινή προπόνηση εκείνης της ημέρας. Κανονικά συμμετείχε ο Φάνης Κουμπούρας, ο οποίος ανάρρωσε αποτην ίωση που τον ταλαιπωρούσε.
Η προετοιμασία αφορά βέβαια την αναμέτρηση της ερχόμενης εβδομάδας κόντρα στον Ολυμπιακό, για την οποία μίλησε ο Τζίμι Ολιβερ. «Το καλό είναι ότι η ίωση χτύπησε τους παίκτες της ομάδας αυτήν τη βδομάδα που δεν υπάρχει πρωτάθλημα, οπότε την επόμενη, που θα είμαστε στην τελική ευθεία για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, δε θα έχουμε απώλειες. Είναι πολύ σημαντικός αγώνας για μας ο συγκεκριμένος κι όλοι πρέπει να είμαστε έτοιμοι να δείξουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Δε μπορούμε παρά να κάνουμε το καλύτερο απέναντι σε μια ομάδα εξαιρετική, όπως ο Ολυμπιακός».
Ο Ίβιτσα Μπούριτς εξακολουθεί να ψάχνει έναν καλό ψηλό, που θα βοηθήσει την ομάδα κάτω από τα καλάθια και βρίσκεται ήδη σε επαφή με κάποιους παίκτες που τον ενδιαφέρουν. «Η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση. Έχουμε πολύ καλό υλικό, αλλά οι παίκτες θα εκμεταλλευτούν καλύτερα τις δυνατότητές τους, αν έχουν έξτρα βοήθεια. Τα αποτελέσματα σίγουρα θα είναι καλύτερα γιας μας στη συνέχεια με την έλευση ενός ψηλού», επισήμανε ο Κροάτης τεχνικός.
Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης