«Πιστεύω πολύ σε αυτή την ομάδα. Θέλουμε ένα… κλικ για να αλλάξουμε πρόσωπο. Θεωρώ πως η σκληρή δουλειά θα φέρει και αποτελέσματα», ήταν τα πρώτια λόγια του Χρήστου Ταπούτου, αναφορικά με το μέλλον της ΑΕΚ την φετινή σεζόν. Ο έλληνας πάουερ-φόργουορντ συνέχισε λέγοντας ότι: «Η αλλαγή προπονητή φέρνει πάντα ένα διαφορετικό κλίμα. Και πριν αλλά και τώρα δουλεύουμε σκληρά και θέλουμε κάποια στιγμή αυτή η δουλειά να φέρει καλό αποτέλεσμα για την ομάδα.

Το –μέσα σε εισαγωγικά- κακό είναι ότι το πρώτο παιχνίδι μας μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος είναι απέναντι στον Παναθηναϊκό. Είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο ματς, στο οποίο δεν συγκεντρώνουμε και πολλές πιθανότητες νίκης. Θα παίξουμε ελεύθερα και… ό,τι βγει. Στόχος μας είναι το επόμενο παιχνίδι, αυτό με το Μαρούσι στο κλειστό του Αγίου Θωμά. Αυτό κοιτάμε. Θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για τον συγκεκριμένο αγώνα ώστε να τον κερδίσουμε και να πάρουμε τα πάνω μας, ψυχολογικά και βαθμολογικά».

Ο 24χρονος παίκτης της ΑΕΚ, μίλησε για το αν υπάρχουν στόχοι στην «Ένωση», τονίζοντας ότι: «Δεν κοιτάμε στόχους τώρα. Ούτε έβδομοι, ούτε όγδοοι, ούτε ένατοι θέλουμε να βγούμε. Το θέμα είναι να ανέβουμε αγωνιστικά. Αν η ομάδα παίζει όπως πρέπει και μπορεί, τότε όλα θα γίνουν…».

Τέλος, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην συμμετοχή του, στο All Star Game της Λαμίας λέγοντας: «Είμαι χαρούμενος που συμμετέχω για μία ακόμη χρονιά στη γιορτή του μπάσκετ. Σκοπός όλων όσων θα βρεθούμε στη Λαμία είναι να δώσουμε χαρά στον κόσμο. Το αποτέλεσμα δεν μας απασχολεί».

Αλέξανδρος Κουλούρης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Επέστρεψε στις νίκες με 100άρα η Καρδίτσα και βύθισε το θλιβερό Μαρούσι

Λύγισε για την επιστροφή της η Σταμολάμπρου: «Δεν ένιωσα στιγμή μόνη μου σε όλο αυτό, ευχαριστώ τον κόσμο»

Μπαρτζώκας: «Σε καλύτερη κατάσταση απ' ότι περιμέναμε ο Μόρις - Άξιζε η υπομονή που κάναμε για να τον βρούμε»

Τα ιστορικά επιτεύγματα του Ντόρσεϊ μετά την απίθανη εμφάνισή του στο Ολυμπιακός-Κολοσσός!

Βαθμολογία Stoiximan GBL: Συνεχίζει την αήττητη πορεία του ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός

Καράσκο: «Στις αρχές της τρίτης περιόδου χάσαμε τη συγκέντρωσή μας και αυτό δεν επιτρέπεται»

Ντόρσεϊ: «Νιώθω ότι δικαιώνομαι για την σκληρή δουλειά που κάνω, δεν παίρνω τίποτα ως δεδομένο»

Α1: Συνέτριψε τον Πανσερραϊκό και έκλεισε το 2025 στην κορυφή ο Παναθηναϊκός

Μόντε Μόρις: «Είχα λίγο άγχος, από εδώ και πέρα όλο και καλύτερος»

Το ρεκόρ καριέρας του Ντόρσεϊ, το ντεμπούτο Μόρις και όλα τα highlights του Ολυμπιακός-Κολοσσός Ρόδου