Στην αδυναμία της εθνικής ομάδας να μετουσιώσει σε γκολ τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησε στο φιλικό παιχνίδι απέναντι στη Νότιο Κορέα (ήττα με 1-0) στάθηκε ο Ότο Ρεχάγκελ στις δηλώσεις του μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

«Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και για άλλη μια φορά δεν μπορέσαμε να τις κάνουμε γκολ. Είδα κάποια πράγματα που δεν μου άρεσαν, θα προσπαθήσουμε να τα διορθώσουμε ενόψει των αγώνων που ακολουθούν, τόσο με την Τουρκία, όσο με τη Μάλτα. Έχω πει και στους παίκτες μου φεύγοντας από εδώ και γυρίζοντας στις ομάδες τους να έχουν στο μυαλό τους αυτούς τους αγώνες. Γίνεται προσπάθεια να είμαστε έτοιμοι γι’ αυτά τα δύο παιχνίδια και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε», δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, ενώ συμπλήρωσε πως περιμένει η Τουρκία να αγωνιστεί με ανάλογο τρόπο με τους Νοτιοκορεάτες. «Το παιχνίδι εξελίχθηκε ακριβώς όπως το περίμενα. Με αντιπάλους σκληρούς και δυνατούς που μπήκαν για να το κερδίσουν. Οι Κορεάτες έπαιξαν όπως και θα παίξει η Τουρκία στον αγώνα μας τον άλλο μήνα στην Αθήνα και αυτό με ικανοποίησε γιατί οι παίκτες είδαν και κατάλαβαν τι θα έχουν να αντιμετωπίσουν εκείνη την ημέρα».

Κληθείς να σχολιάσει την απόρριψη του αιτήματός του για λήξη του πρωταθλήματος στις 13 Μαΐου αντί για τις 29 Απριλίου, προκειμένου να μην είναι σε απραξία για μεγάλο διάστημα οι διεθνείς εν όψει των αγώνων για τα προκριματικά τον Ιούνιο, ο Γερμανός τεχνικός είπε: «Οι σύλλογοι μας έχουν πει ότι θα κάνουν μέσα στο Μάιο φιλικά παιχνίδια για να είναι οι ποδοσφαιριστές σε καλή κατάσταση στις αρχές Ιουνίου, αλλά και εμείς θα κάνουμε ό,τι μπορούμε ώστε να είναι έτοιμοι εκείνη την περίοδο, που έχουμε τα επόμενα παιχνίδια για την προκριματική φάση του EURO 2008».

Ερωτηθείς γιατί δεν χρησιμοποίησε τον Βασίλη Τοροσίδη, που κλήθηκε για πρώτη φορά στους άνδρες, απάντησε: «Είναι πάρα πολύ καλός παίκτης. Τον παρακολουθούμε, αλλά προτεραιότητα έχουν οι παίκτες που έχουν κάνει το 3 στα 3 στα προκριματικά. Το μέλλον είναι για τον Τοροσίδη».

Ο Στέλιος Γιαννακόπουλος, που είχε κεφαλιά στο δοκάρι στο ξεκίνημα της επανάληψης, είπε αναφερόμενος στον αγώνα: «Καλύτερα να παίζουμε άσχημα και να κερδίσουμε, παρά να παίζουμε αρκετά καλά και να χάνουμε, όπως σήμερα. Η Κορέα δεν είναι τυχαία ομάδα. Θυμηθείτε τι έκανε στο Μουντιάλ του 2002. Είχαμε μυαλό μας στην Τουρκία», ενώ ο Άγγελος Χαριστέας επισήμανε: «Εχασα πολλές ευκαιρίες. Επρεπε να σκοράρω. Δεν μας πήγε το παιχνίδι. Τώρα το μυαλό μας πρέπει να είναι στην Τουρκία».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η ατάκα Έσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για το αν η Αργεντινή μπορεί να ξαναφτάσει στην κορυφή του κόσμου

«Πιο πιθανό ο Πινέδα να μείνει στην Αθήνα και την ΑΕΚ παρά να φύγει»

Άρης: Περιμένει απαντήσεις από δύο στόπερ – Προτεραιότητα ο αριστεροπόδαρος κεντρικός αμυντικός

ΠΑΟΚ: Φουλάρει για τέσσερις μεταγραφές – Έρχονται Τάχα Αλί και Σανταμαρία

Ολυμπιακός: «Πρέσινγκ» για Αμραμπάτ, κρίσιμες ώρες για Στάνιτς και ανοιχτό του Καντιού

Παναθηναϊκός – Γκρασχόπερ: Η Λεωφόρος γεμίζει για τον Νίστρουπ και την ομάδα του!

Ολυμπιακός-Λέουβεν: Δεύτερο φιλικό τεστ στην Ολλανδία για τους «ερυθρόλευκους»

Γιόβιτς on fire και δυνατές μονομαχίες με Αλεξίου - Πλάνα από την προπόνηση της ΑΕΚ

«Ο Παναθηναϊκός κατέθεσε την τελική του πρόταση στη Σάμσουνσπορ για τον Φαν Ντρόνχελεν»

Τσορμπατζόγλου: «Σανταμαρία και… δεύτερος χαφ τη νέα εβδομάδα, έρχεται κι ο Άλι – Ερωτηματικό για τον Μεϊτέ»