Πολύ λογικό είναι το παιχνίδι που να συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για την ομάδα του Ολυμπιακού, να είναι αυτό της ερχόμενης Τετάρτης, με την Παρτιζάν στην «Χάλα Πιονίρ». Ωστόσο, αυτό που τονίζουν με δηλώσεις τους, μέλη των «ερυθρολεύκων» είναι ότι προέχει πρώτα η αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Πατρών, στο ΣΕΦ, και μετά το ματς με τους Σέρβους.

Για το ματς με τους «μελανόλευκους» μίλησε ο Πίνι Γκέρσον, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Οταν παίζουμε με ομάδες χαμηλότερης δυναμικότητας στο ΣΕΦ έχουμε πάντα ένα πρόβλημα. Δεν έχουν άγχος και κάποιες φορές μας δυσκολεύουν. Αυτή τη φορά δεν θα πρέπει να τους αφήσουμε να το κάνουν. Σε καμία περίπτωση το μυαλό μας δεν είναι στο παιχνίδι με την Παρτιζάν. Πρώτα να κερδίσουμε τον Απόλλωνα που για μένα είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι και μετά θα έχουμε όλο το χρόνο για να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι της Τετάρτης».

Στο ίδιο κλίμα και οι δηλώσεις του Νίκου Μπάρλου… «Τα αντίστοιχα περσινά παιχνίδια με τον Απόλλωνα ήταν σίγουρα ξεχωριστά για μένα, αλλά τώρα έχει περάσει αρκετός καιρός. Εχω φίλους στον Απόλλωνα, αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι όταν μπαίνεις στο γήπεδο. Αν θεωρήσουμε ότι θα είναι εύκολο παιχνίδι για μας θα το πληρώσουμε. Θα πρέπει από την αρχή να μπούμε δυνατά και με πάθος για να καθαρίσουμε από νωρίς και να έχουμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε κάποια πράγματα ενόψει Παρτιζάν. Σε καμία περίπτωση όμως δεν θα πρέπει να είναι το μυαλό μας στο παιχνίδι της Τετάρτης».

Παρών στο μνημόσυνο

Αντιπροσωπεία του μπασκετικού τμήματος του Ολυμπιακού, θα βρεθεί στο καθιερωμένο εδώ και 26 χρόνια μνημόσυνο των θυμάτων της Θύρα 7, στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Πίνι Γκέρσον, Άρβιντας Μασιγιάουσκας, Μανώλης Παπαμακάριος, Γιάννης Σφαιρόπουλος, Σταύρος Ελληνιάδης και Χρήστος Σταυρόπουλος, θα είναι εκείνοι που θα εκπροσωπήσουν το τμήμα μπάσκετ του Ολυμπιακού.


Αλέξανδρος Κουλούρης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Επέστρεψε στις νίκες με 100άρα η Καρδίτσα και βύθισε το θλιβερό Μαρούσι

Λύγισε για την επιστροφή της η Σταμολάμπρου: «Δεν ένιωσα στιγμή μόνη μου σε όλο αυτό, ευχαριστώ τον κόσμο»

Μπαρτζώκας: «Σε καλύτερη κατάσταση απ' ότι περιμέναμε ο Μόρις - Άξιζε η υπομονή που κάναμε για να τον βρούμε»

Τα ιστορικά επιτεύγματα του Ντόρσεϊ μετά την απίθανη εμφάνισή του στο Ολυμπιακός-Κολοσσός!

Βαθμολογία Stoiximan GBL: Συνεχίζει την αήττητη πορεία του ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός

Καράσκο: «Στις αρχές της τρίτης περιόδου χάσαμε τη συγκέντρωσή μας και αυτό δεν επιτρέπεται»

Ντόρσεϊ: «Νιώθω ότι δικαιώνομαι για την σκληρή δουλειά που κάνω, δεν παίρνω τίποτα ως δεδομένο»

Α1: Συνέτριψε τον Πανσερραϊκό και έκλεισε το 2025 στην κορυφή ο Παναθηναϊκός

Μόντε Μόρις: «Είχα λίγο άγχος, από εδώ και πέρα όλο και καλύτερος»

Το ρεκόρ καριέρας του Ντόρσεϊ, το ντεμπούτο Μόρις και όλα τα highlights του Ολυμπιακός-Κολοσσός Ρόδου