Το μυαλό στο επόμενο παιχνίδι ζήτησε να έχουν οι παίκτες του ο Νίκος Βουρνάς, του μετά τη νικηφόρα ανμέτρηση με το Μαρούσι. Ο Πατρινός τεχνικός τίνισε πως δεν περίμενε τόσο άσχημη εμφάνιση από τους «κίτρινους», όμως δικαιόλογησε την όλη του απόδοση λόγω των προβλημάτων. Από την άλλη, ο Λευτέρης Κακιούσης φάνηκε να απογοητεύεται από την εμφάνιση των παικτών του και εκθείασε την πολύ καλή απόδοση της Ολυμπιάδας σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Αναλυτικά:

Νίκος Βουρνάς: «Δεν περίμενα να παίξει τόσο άσχημα το Μαρούσι και ας είχε προβλήματα. Πετύχαμε τους αντιπάλους με προβλήματα, αλλά για μας δεν είχε ιδιαίτερη σημασία αυτό. Εμείς βλέπουμε κάθε παιχνίδι χωριστά και δε θέλω ούτε καν να πω κάτι περί πλέι οφ. Έχουμε ακόμη πολύ δρόμο μπροστά μας. Οι στόχοι οι δικοί μας φτάνουν μέχρι το επόμενο ματς και μετά πάλι βλέπουμε».

Λευτέρης Κακιούσης: «Παρά τα προβλήματα, δεν περίμενα τόσο κακή εμφάνιση από την ομάδα μου. Η Ολυμπιάδα έπαιξε σε όλη την διάρκεια του ματς πολύ καλά και δίκαια πήρε την νίκη».

*Εν τω μεταξύ, στις κερκίδες βρέθηκε και ο Μάρτινς Μπέρκις. Ο 21χρονος Λετονός φόργουορντ, (2.00μ.), παρακολούθησε την αναμέτρηση, ύστερα από πρόσκληση του προέδρου της ΚΑΕ, Νίκου Μπογονικολού. Ο παίκτης θα δοκιμαστεί από τον Νίκο Βουρνά, και, αν πείσει για τις ικανότητές του, θα γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις για την απόκτησή του.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Επέστρεψε στις νίκες με 100άρα η Καρδίτσα και βύθισε το θλιβερό Μαρούσι

Λύγισε για την επιστροφή της η Σταμολάμπρου: «Δεν ένιωσα στιγμή μόνη μου σε όλο αυτό, ευχαριστώ τον κόσμο»

Μπαρτζώκας: «Σε καλύτερη κατάσταση απ' ότι περιμέναμε ο Μόρις - Άξιζε η υπομονή που κάναμε για να τον βρούμε»

Τα ιστορικά επιτεύγματα του Ντόρσεϊ μετά την απίθανη εμφάνισή του στο Ολυμπιακός-Κολοσσός!

Βαθμολογία Stoiximan GBL: Συνεχίζει την αήττητη πορεία του ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός

Καράσκο: «Στις αρχές της τρίτης περιόδου χάσαμε τη συγκέντρωσή μας και αυτό δεν επιτρέπεται»

Ντόρσεϊ: «Νιώθω ότι δικαιώνομαι για την σκληρή δουλειά που κάνω, δεν παίρνω τίποτα ως δεδομένο»

Α1: Συνέτριψε τον Πανσερραϊκό και έκλεισε το 2025 στην κορυφή ο Παναθηναϊκός

Μόντε Μόρις: «Είχα λίγο άγχος, από εδώ και πέρα όλο και καλύτερος»

Το ρεκόρ καριέρας του Ντόρσεϊ, το ντεμπούτο Μόρις και όλα τα highlights του Ολυμπιακός-Κολοσσός Ρόδου