Ούτε χρόνο για πανηγυρισμούς δεν έχουν στην Λάρισα, μετά τη νέα νίκη επί του Πανιώνιου. Οι παίκτες της Ολύμπια Λάρισας ξεκίνησαν προπονήσεις γιατί ακολουθεί εξίσου δύσκολο παιχνίδι με τον Άρη και πάλι στο κλειστό της Νεάπολης. Συνεχίζει την θεραπεία ο Γιώργος Τσιάρας που ταλαιπωρείται από διάστρεμμα, ενώ κατά τα άλλα δεν αντιμετωπίζει προβλήματα αγωνιστικά ο Γιώργος Μπαρτζώκας.
Για τη νίκη επί του Πανιώνιου και στη συνέχεια, αναφέρθηκε ο Γιώργος Αποστολίδης λέγοντας ότι: «Πετύχαμε μια μεγάλη νίκη απέναντι στον Πανιώνιο, αλλά δεν παρασυρόμαστε συνεχίζουμε με ακόμη πιο σκληρή δουλειά την προσπάθεια μας. Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Άρη και όπως έχουν έρθει τα πράγματα μπορούμε να κερδίσουμε και αυτό το παιχνίδι».
Ο Έλληνας γκαρντ μίλησε και για την κατάσταση που υπάρχει στην ομάδα, μετά από τα συνεχή θετικά αποτελέσματα… «Έχουμε πολύ καλό ηθικό από τα καλά αποτελέσματα που φέραμε ως τώρα και αυτό μας βοηθάει να παίζουμε χωρίς άγχος και να αποδίδουμε ωραίο μπάσκετ που ευχαριστιέται ο κόσμος που έρχεται στο γήπεδο».
Αλέξανδρος Κουλούρης