Η επόμενη ημέρα από τον αγώνα κόντρα στο Αιγάλεω βρήκε τραυματίες τρεις παίκτες του Ατρομήτου. Ο Χρυσόστομος Μιχαηλίδης έχασε την αναμέτρηση της Κυριακής, όμως οι ενοχλήσεις που νιώθει στον αχίλλειο τένοντα δεν ήταν τη Δευτέρα τόσο έντονες και φάνηκε πως βελτιώθηε η κατάσταση του έμπειρου γκολκίπερ. Θεραπεία ακολούθησε και ο Ρομπέρτο Μερίνο, ο οποίος έχασε το κυριακάτικο παιχνίδι, αφού υπέφερε από μια κάκωση στο αριστερό γόνατο, όμως φάνηκε πως και αυτός είναι σε καλύτερη κατάσταση.
Οι δύο παίκτες θα εξεταστούν ξανά την Τρίτη για να εκτιμηθεί εκ νέου η κατάστασή τους, ενώ ο Άντερσον «κληρονόμησε» μία κάκωση στο γόνατο, το οποίο έχει πρηστεί ελαφρώς και αναμένεται την Τετάρτη να εξεταστεί πάλι από το ιατρικό τιμ των Περιστεριωτών.
Αντίθετα με τους προηγούμενους, ο Γιάννης Λαζανάς ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στο δικέφαλο, ξεκίνησε ατομικό πρόγραμμα και μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να μπει σε πιο δυνατό πρόγραμμα.
Οι παίκτες που αγωνίστηκαν κόντρα στο Αιγάλεω ακολούθησαν τη Δευτέρα πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ όσοι δεν έπαιξαν στο παιχνίδι έδωσαν την ίδια μέρα φιλικό με την ομάδα Νέων του συλλόγου.
Ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό, τιμωρημένοι είναι οι Ιωάννου, Μερίνο και Κατεμής. Ο τελευταίος συμπλήρωσε την Κυριακή επτά κίτρινες κάρτες και αποφασίστηκε να εκτίσει την ποινή των δύο αγωνιστικών κόντρα στους «ερυθρόλευκους» την ερχόμενη αγωνιστική και κόντρα στον Εργοτέλη, όπως θα γίνει και με τον Μερίνο. Αντίθετα, κόντρα στους πρωταθλητές επιστρέφει από τη δική του τιμωρία ο Αλέν Ραγκουέλ.
Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης