Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ανήκει στο παρελθόν και πλέον όλοι στον ΟΦΗ έχουν το μυαλό τους στην επόμενη αναμέτρηση κόντρα στον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Εκεί θα εκτίσει την ποινή του ο Κώστας Κωνσταντινίδης, όπως και Μανώλης Ρουμπάκης, αλλά θα επανέλθουν στην αγωνιστική δράση οι Ουέλιγκτον και Σφακιανάκης.

Ο μέσος του ΟΦΗ συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και ο Ράινερ Μάουρερ επέλεξε το αμέσως επόμενο παιχνίδι, που είναι εντός έδρας, να μην τον έχει στη διάθεσή του. Από την άλλη ο Μανώλης Ρουμπάκης θα εκτίσει τη δεύτερη αγωνιστική της ποινής του.

Τέλος αξίζει να σημειώσουμε πως ο Κώστας Μιχελακάκης υποβλήθηκε σήμερα σε επέμβαση στους κοιλιακούς. Ο ποδοσφαιριστής θα παραμείνει κλινήρης στην ιδιωτική κλινική έως και την Τετάρτη.

Επιμέλεια: Αχιλλέας Κώτσογλου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Οι ενδεκάδες του ΑΕΛ Novibet-Ατρόμητος

ΠΑΟΚ: Καλύτερο γκολ για τον Νοέμβριο η ζωγραφιά του Κωνσταντέλια στη Λεωφόρο

Τσακίρης: «Η ΑΕΚ έχει την ευκαιρία να κάνει σούπερ γιορτές, ούσα στην πρώτη θέση της βαθμολογίας»

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός έκανε μία νίκη στο Champions League και μετά άρχισε τις γκέλες στο πρωτάθλημα…»

Αθανασίου: «Θα μπορούσε να έχει καλύτερη μοίρα ο Παναθηναϊκός, λείπει ένας… Παντελίδης από το ρόστερ»

ΠΑΟΚ–Παναθηναϊκός: Παράδοση, σκορ και σερί που «δείχνουν» ντέρμπι στην Τούμπα

Κετσετζόγλου: «Μεγαλύτερη η σημασία και ο κίνδυνος του αγώνα με τον ΟΦΗ για την ΑΕΚ μετά την γκέλα του Ολυμπιακού»

Τσορμπατζόγλου: «Στοιχίζει στον ΠΑΟΚ η απουσία του Γιακουμάκη σε ένα τόσο σημαντικό ντέρμπι»

Παγκάκης: «Το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ θα ξεκαθαρίσει τους στόχους του Παναθηναϊκού»

Κωνσταντινίδης: «Άλλο ματς από αυτό της Λεωφόρου-Να πιέσουμε τον Παναθηναϊκό»