Θα παραμείνει κανονικά στις διοικητικές επάλξεις του Αρη ο Δημήτρης Παπαϊωάννου. Ο διευθύνων σύμβουλος της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ συναντήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας με τον πρόεδρο της ομάδας, Θανάση Τζεβελέκη και, ύστερα από την κουβέντα που είχαν, ξεπεράστηκαν οι διαφωνίες που είχαν προκύψει την προηγούμενη εβδομάδα και ο κ. Παπαϊωάννου συνεχίζει απτόητος το έργο του και θα εξακολουθήσει να βοηθά τον «αυτοκράτορα». Ευχάριστα νέα για Καστλ.

Μάλιστα, μετά από πρόταση του Παπαϊωάννου, ο κ. Τζεβελέκης αναλαμβάνει παράλληλα και χρέη διευθύνοντα συμβούλου της ΚΑΕ.

Οσον αφορά τα αγωνιστικά, ο Αντρέα Ματσόν μπορεί να χαμογελά, ενόψει της αναμέτρησης της Πέμπτης κόντρα στην Ντιναμό Μόσχας και αναφερόμαστε στον Τέρεκ Καστλ. Η αποθεραπεία του Αμερικανοβέλγου βρισκεται σε καλό δρόμο και ο αρχηγός των "κιτρινόμαυρων" ισως καταφέρει να αγωνιστεί για κάποιο διάστημα κόντρα στην κάτοχο του ULEB Cup.

Ο Καστλ είχε υποστεί διάστρεμμα πριν από τον αγώνα κόντρα στον Μακεδονικό το περασμένο Σάββατο.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Παπανικολόπουλος: «Η Καρδίτσα βαδίζει σε πρωτόγνωρα μονοπάτια και τα παιδιά έχουν πλήρη επίγνωση του τι γίνεται»

Ερντέμ: «Συγχαρητήρια στις παίκτριες και στους οπαδούς μας - Πολύ σημαντική η Σταμολάμπρου, τώρα είμαστε καλύτερες»

Επέστρεψε στις νίκες με 100άρα η Καρδίτσα και βύθισε το θλιβερό Μαρούσι

Λύγισε για την επιστροφή της η Σταμολάμπρου: «Δεν ένιωσα στιγμή μόνη μου σε όλο αυτό, ευχαριστώ τον κόσμο»

Μπαρτζώκας: «Σε καλύτερη κατάσταση απ' ό,τι περιμέναμε ο Μόρις - Άξιζε η υπομονή που κάναμε για να τον βρούμε»

Τα ιστορικά επιτεύγματα του Ντόρσεϊ μετά την απίθανη εμφάνισή του στο Ολυμπιακός-Κολοσσός!

Βαθμολογία Stoiximan GBL: Συνεχίζει την αήττητη πορεία του ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός

Καράσκο: «Στις αρχές της τρίτης περιόδου χάσαμε τη συγκέντρωσή μας και αυτό δεν επιτρέπεται»

Ντόρσεϊ: «Νιώθω ότι δικαιώνομαι για την σκληρή δουλειά που κάνω, δεν παίρνω τίποτα ως δεδομένο»

Α1: Συνέτριψε τον Πανσερραϊκό και έκλεισε το 2025 στην κορυφή ο Παναθηναϊκός