Ένα βήμα πριν την έξοδο, φαίνεται να είναι ο τερματοφύλακας της Πόρτσμουθ, Σάκα Χίσλοπ. Το συμβόλαιο, του πρώην πορτιέρο της Νιουκάστλ και της Γουέστ Χαμ, λήγει στο τέλος της σεζόν και προς το παρών, δεν υπάρχει πρόθεση για ανανέωσή του.

Το μέλλον του στην Πόρτσμουθ, το έκανε ακόμα πιο αβέβαιο, η άφιξη του Έλληνα τερματοφύλακα, Κώστα Χαλκιά, στην ομάδα. Ο 35χρονος, Χίσλοπ, είχε απευθύνει πρόσκληση, στον πρώην προπονητή του στην Πόρτσμουθ, Χάρι Ρέντναπ, να τον πάρει μαζί του, στην Σαουθάμπτον.

«Το συμβόλαιο μου λήγει το καλοκαίρι και κανένας δεν μου έχει αναφέρει κάτι για ανανέωση», είπε ο Χίσλοπ και συνέχισε «Πριν το τέλος της περασμένης εβδομάδας, περίμενα να μου γίνει κάποια πρόταση, αλλά αυτό δε βλέπω να γίνεται τώρα πραγματικότητα. Αγοράζοντας έναν τερματοφύλακα, είναι σαν να μου δείχνουν το δρόμο της εξόδου. Είχα την πεποίθηση, ότι θα μου γινόταν πρόταση εάν ο Χάρι έμενε στην ομάδα. Θα μ’ ενδιέφερε να δουλέψω πάλι μαζί του, αλλά υπάρχουν λίγες πιθανότητες γι’ αυτό».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Κουλούρης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube