Η ήττα της ΑΕΚ από τον Παναθηναϊκό, αλλά και ο τρόπος με τον οποίο ήρθε, εξόργισε τους οπαδούς της ΑΕΚ και τα έκτροπα δεν έλειψαν. Οπαδοί της "Ένωσης" συγκρούστηκαν με τους σεκιούριτι του γηπέδου, αλλά και ανθρώπους των ΜΑΤ έξω από το ΟΑΚΑ, με συνέπεια να υπάρχουν ελαφρά τραυματίες και λίγες υλικές ζημιές σε αυτοκίνητα που βρίσκονταν στους χώρους έξω από το στάδιο. Τρεις αστυνομικοί στο νοσοκομείο, εκ των οποίων ο ένας τραυματισμένός από πέτρα στο μάτι.

Η σπίθα άναψε στο 24' όταν έγινε και στο 3-0 υπέρ του Παναθηναϊκού. Μερίδα οπαδών από το πέταλο των οργανωμένων οπαδών άρχισε να κινείται προς τα επίσημα, πετώντας μπουκάλια και άλλα αντικείμενα. Τα ΜΑΤ ήταν στις θέσεις τους και απώθησαν τους οπαδούς, οι οποίοι συνέχιζαν να εξαπολύουν αντικείμενα και καπνογόνα.

Τα επεισόδια συνεχίστηκαν (ευτυχώς μικρής έκτασης) και έξω από το ΟΑΚΑ, με τα ΜΑΤ και τους σεκιούριτι του γηπέδου να συγκρούονται με τους ανεγκέφαλους, με τις δυνάμεις της αστυνομίας να κάνουν χρήση δακρυγόνων προκειμένου να διαλύσουν το πλήθος.

Αχιλλέας Κώτσογλου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Ατελείωτο πάρτι μετά την πρόκριση στη Νέα Φιλαδέλφεια - Απόλυτα επιτυχημένος ο Νίκολιτς»

Τσορμπατζόγλου: «Κίνηση για το μέλλον του ΠΑΟΚ ο Σαρρής - Στόχος ένας παίκτης για τις θέσεις της επίθεσης»

Δεσύλλας: «Ελπίδες για Πάντοβιτς ενόψει Τούμπας - Η άμυνα και το ερωτηματικό για τα 6άρια»

Η έκρηξη στο 3-2, το φιλί Ηλιόπουλου σε Πινέδα και ο χαμός στ’ αποδυτήρια: Η παρακάμερα του ΑΕΚ-Κραϊόβα

Τσανάκας: «Με αυτή την ενδεκάδα για να κλείσει καλά το 2025 ο Ολυμπιακός»

Χιμένεθ: «Πρέπει να βρούμε τις κατάλληλες λύσεις και να είμαστε πιο αποτελεσματικοί επιθετικά»

Επιστροφή Χάμουλιτς και Κάργα στην αποστολή του Βόλου ενόψει Παναιτωλικού

ΠΑΟΚ: Έτοιμος για Παναθηναϊκό ο Ζίβκοβιτς

Παναιτωλικός: «Έφυγε» η μητέρα του προέδρου της ΠΑΕ, Μάκη Μπελεβώνη

Με Πελίστρι - Σφιντέρσκι, αλλά χωρίς Πάντοβιτς η προπόνηση του Παναθηναϊκού