Οι ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση του FIBA EuroCup έχουν χαθεί για το Μαρούσι, ωστόσο ο αγώνα της Τρίτης απέναντι στη Δυναμό Μόσχας Περιχώρων έχει ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την ομάδα του Ντάρκο Ρούσο. Ο λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός πως στο κλειστό του Αγίου Θωμά επιστρέφει ως αντίπαλος ο Ρόντρικ Μπλάκνεϊ, που συνέδεσε το όνομά του με τις μεγάλες επιτυχίες του συλλόγου των βορείων προαστίων την προηγούμενη τριετία. Ο «Μου-Μου» αναμένεται να τύχει ιδιαίτερα θερμής υποδοχής από τους φιλάθλους, ωστόσο θα προσπαθήσει να βοηθήσει την ομάδα του να φτάσει στη νίκη, καθώς «καίγεται» για βαθμούς.
Αμφίβολη για τους γηπεδούχους είναι η συμμετοχή των Αλέξη Κυρίτση και Ντάνα Έμπραμς. Ο πρώτος έχει κάποιες ενοχλήσεις από το Σάββατο, ωστόσο αγωνίστηκε κανονικά απέναντι στην ΑΕΚ λόγω της κρισιμότητας του αγώνα, ενώ ο δεύτερος ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας μετά από τον τραυματισμό που τον είχε κρατήσει εκτός δράσης για δέκα ημέρες.
Στο μεταξύ ως την Τετάρτη διοίκηση και προπονητής θα αποφασίσουν αν θα αποκτηθεί ξένος γκαρντ για να αντικαταστήσει τον τραυματία Ντίκελ ή η ομάδα θα πορευτεί με το υπάρχον ρόστερ ως το τέλος της περιόδου.