Η μεγάλη νίκη επί της ΑΕΚ ανήκει στο παρελθόν για τον Παναθηναϊκό και οι «πράσινοι» έχουν στρέψει την προσοχή τους στο παιχνίδι της Πέμπτης με την Λανς, για το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Πίστη για ανατροπή του 3-1 στο «τριφύλλι», που θέλει να πάρει την πρόκριση στους «16» του θεσμού και να... συνεχίσει με κοντομάνικα. Ενθουσιασμός στον κόσμο, μετά την τεσσάρα επί της «Ένωσης». Πάνω από 50.000 φίλαθλοι θα βρεθούν στο ΟΑΚΑ για την αναμέτρηση με τους Γάλλους. Χαλαρή η προπόνηση της Τρίτης. Τιμά τον Φέρεντς Πούσκας η ομάδα του Γουέμπλεϊ. Η Sportday γράφει για το ντέρμπι ΑΕΚ-ΠΑΟ!

Ωρα... Ευρώπης

Η μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού επί της ΑΕΚ έχει φέρει χαμόγελα στην Παιανία. Οι «πράσινοι» είδαν να τους βγάινουν στο γήπεδο όλα όσα δουλεύουν στις προπονήσεις και- επιτέλους- την τύχη να είναι με το μέρος τους, κάτι που φαίνεται και από τα τέσσερα γκολ.

Η ψυχολογία των παικτών είναι στα ύψη, αλλά κανένας στο «τριφύλλι» δεν αιθεροβατεί. Ολοι έχουν το μυαλό τους στραμμένο στην δύσκολη αναμέτρηση της Πέμπτης με την Λανς, με μοναδικό στόχο να ανατρέψουν το εις βάρος τους 3-1 του «Φελίξ Μπολάρ». Κάτι που σίγουρα δεν είναι ακατόρθωτο...

Το Ολυμπιακό Στάδιο θα θυμίσει... εποχές Τσάμπιονς Λιγκ. Ο κόσμος έχει «ζεσταθεί» για τα καλά και υπολογίζεται ότι πάνω από 50.000 φίλαθλοι θα βρεθούν στο Μαρούσι. Η ατμόσφαιρα θα είναι «καυτή», με την ελπίδα όλων των οπαδών του Παναθηναϊκού να πανηγυρίσουν στο τέλος μια σπουδαία πρόκριση.

Λίγες οι πιθανές αλλαγές

Το πρόγραμμα της προπόνησης της Τρίτης ήταν χαλαρό με τρέξιμο και διάφορες ασκήσεις. Ατομικά προπονήθηκαν οι Άντονι Σέριτς, Θανάσης Τσίγκας, Ηλίας Κώτσιος και Φίλιππος Δάρλας.

Ο Βίκτορ Μουνιόθ ίσως κάνει δυο αλλαγές στο αρχικό σχήμα, σε σχέση με την ενδεκάδα που παρέταξε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Δεν αποκλείεται, λοιπόν, ο Βύντρα να επιστρέψει και να πάρει την θέση του Λεοντίου, που στο εν λόγω ματς έπαιξε αριστερό μπακ. Επίσης, ίσως δούμε βασικό τον Μάντζιο αντί του Παπαδόπουλου.

Σε ότι αφορά, τώρα, τον Βίκτορ Σάντσεθ, ο οποίος την Δευτέρα αποχώρησε από την προπόνηση λόγω ενοχλήσεων, είναι στην διάθεση του προπονητή του.

Το πρόγραμμα με Λανς

Η αποστολή της Λανς θα φτάσει στην Αθήνα την Τετάρτη στις 19:00 με πτήση τσάρτερ. Η συνέντευξη Τύπου του Βίκτορ Μουνιόθ θα γίνει στο ΟΑΚΑ στις 16.30 και μετά από το τέλος της θα δοθούν οι διαπιστεύσεις στους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε. Η τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού θα γίνει στην Παιανία στις 18.00 και θα είναι ανοικτή για τους εκπροσώπους του τύπου για 15 λεπτά. Ο προπονητής της Λανς Φρανσίς Ζιλό θα δώσει συνέντευξη τύπου στις 20.30 στο ΟΑΚΑ. Η γαλλική ομάδα δεν θα προπονηθεί σε ελληνικό έδαφος, αλλά το πρωί πριν αναχωρήσει από την χώρα της.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Τσέχος Γιάροσλαβ Γιάρα με βοηθούς τους συμπατριώτες του Μίροσλαβ Ζλάμαλ και Αντονίν Κορντούλα. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Λίμπρο Κόβαρικ. Ο Γιάρα σφύριξε εφέτος το παιχνίδι Στεάουα - Διναμό Κιέβου για το Τσάμπιονς Λιγκ και το ματς Παλέρμο - Νιουκάστλ για το ΟΥΕΦΑ.

Δ. Δεσύλλας

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube