Φανερά απογοητευμένος από τον αποκλεισμό από το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ, εμφανίστηκε ο Λορένσο Σέρα Φερέρ στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Ισπανός τεχνικός τόνισε πως το τελικό σκορ δεν αντικατοπτρίζει την διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων, συμπληρώνοντας πως η ΑΕΚ θα βρει τον τρόπο και θα σταθεί και πάλι στα πόδια της. «Δεν πιστεύω ότι κερδίσαμε δύο φορές την ΑΕΚ» δήλωσε από την πλευρά του ο Πολ Λε Γκεν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Λορένσο Σέρα Φερέρ: «Το τελικό σκορ σίγουρα δεν αντικατοπτρίζει την διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων και το θεωρώ άδικο. Σήμερα παίξαμε ποδόσφαιρο, με σωστές μπαλιές στον χώρο του κέντρου και δεν προτιμήσαμε τις βαθιές σέντρες. Είμαι σίγουρος ότι η ομάδα θα βρει τον δρόμο της και θα σηκωθεί ξανά. Δεχτήκαμε ένα γκολ προς το τέλος του ημιχρόνου και πάλι, κάτι το όποιο έγινε στο πρώτο σουτ της Παρί. Το να έρθουμε εδώ και να παίξουμε ποδόσφαιρο δεν ήταν εύκολο, αλλά τα καταφέραμε».

Πολ Λε Γκεν: «Μας φαίνεται λίγο απίστευτο που κερδίσαμε και τα δύο ματς με 2-0. Αν κοιτάξει κανείς την πορεία της ΑΕΚ στο Τσάμπιονς Λιγκ θα αισθανθεί ικανοποιημένος για την πρόκριση. Δεν σκεφτόμαστε την Μπενφίκα, αλλά μόνο το παιχνίδι με την Σεντ Ετιέν που είναι σημαντικό για την παραμονή».

Αχιλλέας Κώτσογλου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Εξετάσαμε τη φάση αλλά…» - Η ατάκα του Στίλερ στους παίκτες του Παναθηναϊκού για το 2ο γκολ της Μπέτις

Δεσύλλας: «Κακό φινάλε, αλλά θετικό πρόσημο στην ευρωπαϊκή πορεία - Καθοριστικό το δεύτερο γκολ»

Παναθηναϊκός: Κρατάει το ταξίδι, την επιστροφή και «χτίζει» για τη συνέχεια

Πελίστρι: «Τα δώσαμε όλα, εκμεταλλεύτηκε την έδρα η Μπέτις, διαφορετικά αν σκόραρα»

Μπενίτεθ: «Η Μπέτις ήταν ανώτερη ομάδα και προκρίθηκε δίκαια - Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται χρόνο και μεταγραφές»

Τα χρήματα που εξασφάλισε ο Παναθηναϊκός από τη φετινή του πορεία στην Ευρώπη

Ηρωική Μπολόνια ξέρανε τη Ρόμα σε μυθική ματσάρα στην παράταση!

Τα γκολ και τα highlights της ήττας του Παναθηναϊκού από την Μπέτις

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού χειροκρότησαν τον κόσμο για τη στήριξη στο «Καρτούχα»

Ίνγκασον: «Είναι δύσκολο μετά από αυτό το αποτέλεσμα, αλλά πρέπει να αισθανόμαστε περήφανοι για τη φετινή πορεία»