Σε απολογία κλήθηκαν από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αγγλίας η Άρσεναλ και η Τσέλσι για την απρεπή συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών τους στη διάρκεια του τελικού του Λιγκ Καπ που έγινε την Κυριακή, η οποία είχε ως αποτέλεσμα την αποβολή των Αντεμπαγιόρ και Τουρέ από τους «κανονιέρηδες» και του Όμπι Μίκελ από τους «μπλε».

Επιπλέον, ο Εμανουέλ Εμπουέ, κλήθηκε σε απολογία για χτύπημα στον Γουέιν Μπριτζ και ο Εμανουέλ Αντεμπαγιόρ για την άσχημη αντίδρασή του και την παραμονή του στον αγωνιστικό χώρο μετά την αποβολή του. Οι δύο προπονητές των ομάδων του Λονδίνου, Αρσέν Βενγκέρ και Ζοσέ Μουρίνιο, δεν κλήθηκαν σε απολογία, παρά το γεγονός πως εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο για να συγκρατήσουν τους παίκτες τους και να επαναφέρουν την τάξη.

Οι δύο σύλλογοι θα πρέπει να ανταποκριθούν στην κλήση για απολογία ως τις 14 Μαρτίου, ενώ οι «κατηγορούμενοι» ποδοσφαιριστές ως την προσεχή Τετάρτη, καθώς η υπόθεσή τους θα εκδικαστεί από την πειθαρχική επιτροπή μια μέρα αργότερα.

Επιμέλεια: Χρήστος Ρομπόλης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube