Την Πέμπτη το πρωί αναμένεται να φτάσει ο Ιμπραήμ Κουτλουάι στην Αθήνα, προκειμένου να επισημοποιήσει την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό. Ο Τούρκος γκαρντ, πάντως, δεν θα προλάβει να αγωνιστεί εναντίον της πρώην ομάδας του, Ούλκερ, για την Ευρωλίγκα. Αντίθετα, κανονικά αναμένεται να δώσει το παρόν στον Σαββατιάτικο αγώνα με τον Απόλλωνα Πατρών.

Στην Αθήνα βρίσκεται ήδη ο μάνατζερ του «Ίμπο», Τουγκσαβούλ Τόλγκα, ο οποίος έχει συμφωνήσει προφορικά με τον Παύλο Γιαννακόπουλο για συμβόλαιο διάρκειας έως το τέλος της σεζόν. Οι δύο άντρες έδωσαν τα χέρια και υποσχέθηκαν ο ένας στον άλλον πως πριν το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, θα επαναδιαπραγματευτούν για πολυετή ανανέωση της συνεργασίας, εφόσον αυτό είναι κοινή επιθυμία.

Ο Τόλγκα, αμέσως μετά τη συμφωνία με τον Γιαννακόπουλο, δήλωσε στο Α.Π.Ε.: «Ο Ιμπραήμ είναι πολύ χαρούμενος που οι διαπραγματεύσεις είχαν αίσιο τέλος. Ήθελε πολύ να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό και στην Αθήνα. Γνωρίζει τους ανθρώπους στην ομάδα, είναι δεμένος με τους φιλάθλους και αισθάνεται σαν στο σπίτι του στην Ελλάδα. Ευχαριστεί τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές ομάδες, ανάμεσα στις οποίες ήταν και η Ούλκερ, αλλά και τους Μαϊάμι Χιτ για το ενδιαφέρον τους να τον αποκτήσουν.»

Πάράλληλα, δηλώσεις έκανε και ο ίδιος ο Κουτλουάι στον τουρκικό τηλεοπτικό σταθμό «NTV», όπου μεταξύ άλλων εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επιστοφή του στος «πράσινους»: «Στον Παναθηναϊκό ήμουν ευτυχισμένος. Πιστεύω ότι θα είναι πολύ καλή χρονιά για μένα. Η συμφωνία επιστροφής μου δεν είναι αποτέλεσμα μίας ημέρας. Από καιρό μιλούσα με τον Παναθηναϊκό», ήταν τα χαρακτηριστικότερα λόγια του.

Επιμέλεια: Πέτρος Λιοδάκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γιαμπουσέλε και Μπάντιο δοκίμασαν ελληνικές γεύσεις και έβαλαν βαθμούς - Το απόλυτο 10 στον γύρο!

Πήρε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ο ΠΑΟΚ - Με νίκες συνέχισαν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός

Μπαρτζώκας: «Τους πιστεύουμε όλους, και αυτούς που δεν έπαιξαν σήμερα - Δεν νομίζω ότι αγχωθήκαμε»

Λυκογιάννης: «Βρισκόμαστε σε ένα καλό σημείο, νιώθουμε ασφάλεια με τον τρόπο που παίζουμε»

Λυκογιάννης: «Είμαι ευχαριστημένος, κάναμε μια σοβαρή προσπάθεια»

Τα πεπραγμένα του εξαιρετικού Μοντέρο στην πρώτη του συμμετοχή στην Stoiximan GBL

Μπαρτζώκας: «Να είμαστε καλύτεροι αμυντικά και να αντιμετωπίζουμε τα ματς σοβαρά πιο νωρίς»

Πανόραμα Stoiximan GBL: Η βαθμολογία μετά την ολοκλήρωση της δεύτερης αγωνιστικής

Η εκπληκτική εμφάνιση του Μοντέρο και τα highlights από τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Κολοσσού

Λύγισε τον μαχητικό Κολοσσό με σούπερ 30άρη Μοντέρο ο Ολυμπιακός!