Ανησυχία επικρατεί στις τάξεις της Αϊντχόφεν ύστερα από τον τραυματισμό του αμυντικού της ολλανδικής ομάδας, Άλεξ, στον ισόπαλο αγώνα με την Εξέλσιορ (0-0). Ο προπονητής της PSV, Ρόναλντ Κούμαν ανέφερε πως ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός ίσως να χάσει το υπόλοιπο της περιόδου λόγω βαριάς θλάσης.

«Σε μια προσπάθεια να πασάρει, αισθάνθηκε κάτι να σχίζεται. Πρέπει να περιμένουμε, αλλά πιστεύουμε ότι είναι θλάση. Σε αυτή τη περίπτωση, θα είμαστε τυχεροί εάν ξαναπαίξει φέτος» τόνισε ο προπονητής του ολλανδικού συλλόγου για τον 24χρονο άσο που σήμερα θα υποβληθεί σε εξετάσεις.

Ενδεχόμενη απώλεια του Άλεξ θα αποτελέσει τεράστιο πλήγμα για τους πρωταθλητές Ολλανδίας, που στην προημιτελική φάση του Champions League θα αντιμετωπίσουν τη Λίβερπουλ. Άλλωστε ο εν λόγω ποδοσφαιριστής ήταν αυτός που με το γκολ που σημείωσε σε βάρος της Άρσεναλ χάρισε στην Αϊνχτόφεν την πρόκριση.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πρωταθλήτρια η Αϊντχόφεν για τρίτη σερί χρονιά - Πλησιάζει… απειλητικά τον Άγιαξ!

Μασκοφόροι οπαδοί της Τσβόλε δεν επέτρεψαν την έναρξη του αγώνα με την Γκόου Αχεντ Ινγκλς

Επική νίκη για Αϊντχόφεν, πήρε το ντέρμπι τετράδας με Αγιαξ η Τβέντε

Αποσύρεται από τη δράση κι αναλαμβάνει προπονητής στη Σπάρτα Ρότερνταμ ο Ντε Γκούζμαν

Απίστευτα πράγματα στην Ολλανδία: Η Τέλσταρ που παλεύει για παραμονή νίκησε δεύτερη φορά την πρωτοπόρο Αϊντχόφεν!

Πήρε βαθμό-χρυσάφι στο ντέρμπι και κράτησε το προβάδισμα για τη 2η θέση η Φέγενορντ

Οπαδοί του Άγιαξ έκοψαν την κυκλοφορία σε αυτοκινητόδρομο για να αποθεώσουν την αποστολή του «Αίαντα»!

Σκόραρε ξανά ο Λημνιός, αλλά δεν ήταν αρκετό για τη Φορτούνα Σιτάρντ

Χαμός στην τελευταία προπόνηση της Φέγενορντ πριν το De Klassieker κόντρα στον Άγιαξ

Υπέστη ρήξη χιαστών ο Σορετίρε - Τα περαστικά του ΠΑΟΚ