Ο Ράινερ Μάουρερ εξέφρασε παράπονα για την αγωνιστική συμπεριφορά κάποιων παικτών του, κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε Πέμπτη, ενόψει του παιχνιδιού της ομάδας του με το Αιγάλεω.
Συγκεκριμένα, ο Γερμανός τεχνικός δήλωσε: «Δυστυχώς για εμάς, είναι συχνό το φαινόμενο να ξεκινάμε νωθρά έναν αγώνα και να μην έχουμε συγκέντρωση. Υπάρχουν παίκτες που δεν ακούνε, γιατί έτσι έχουν μάθει σε όλη τους τη ζωή να παίζουν. Αν συνεχίσουν έτσι, είναι σίγουρο πως θα υπάρξουν αλλαγές».
Ο προπονητής των Κρητικών έκανε λόγο και για τις απουσίες που αντιμετωπίζει η ομάδα του: «Έχουμε καλούς παίκτες, που μπορούν να πάρουν τη νίκη και χωρίς τον Ντρούλιτς. Χωρίς αυτόν η ομάδα μας πέτυχε 3 γκολ την περασμένη Κυριακή. Το Αιγάλεω δεν είχε καλή απόδοση στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Όμως, με τον Πανιώνιο εντός έδρας και την Ξάνθη εκτός, ήταν καλύτερο και έπρεπε να κερδίσει. Έχουν πρόβλημα στο σκοράρισμα, όμως είναι σίγουρο ότι αν κάνουμε τα λάθη που κάναμε με την Κέρκυρα και τους δώσουμε ευκαιρίες, τότε θα σκοράρουν».
Από την πλευρά του ο Ορέστης Καρνέζης, δήλωσε: «Δε στεκόμαστε στον αγώνα με την Κέρκυρα. Ο αντίπαλός μας έχει ανάγκη τους βαθμούς και θα κάνει το παν για να τους πάρει. Όμως, εμείς είμαστε σε καλή κατάσταση. Η προσοχή μας βρίσκεται μόνο στο επόμενο παιχνίδι και όλοι οι παίκτες θα κάνουμε τα πάντα να πάρει ο ΟΦΗ τη νίκη. Το γεγονός ότι χάσαμε την περασμένη Κυριακή από την Κέρκυρα, δε σημαίνει ότι ήρθε η καταστροφή. Έχουμε εμπιστοσύνη στους εαυτούς μας και φυσικά συνεχίζουμε να είμαστε καλή ομάδα. Μπορεί ο αντίπαλός μας να έχει άγχος, λόγω της άμεσης ανάγκης που έχει για την κατάκτηση των βαθμών, όμως αυτό δεν αλλάζει την πραγματικότητα που έχουμε μπροστά μας. Πρέπει να παίξουμε πολύ καλά το Σάββατο για να υλοποιήσουμε το στόχο της ομάδας».
Επιμέλεια:Παναγιώτηs Τασιάs