«Νοκ άουτ» τέθηκε ο Σωτήρης Κωνσταντινίδης ωs το τέλος της φετινής σεζόν, ύστερα από τον τραυματισμό του στο μάτς της περασμένης Κυριακής με τον Πανιώνιο.
Τα αποτελέσματα των εξετάσεων, στις οποίες υποβλήθηκε την Τετάρτη ο "γιατρός", έδειξαν ότι ο μεσοεπιθετικός του Ιωνικού έχει υποστεί μερική ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό γόνατο και αποφασίστηκε να εγχειριστεί την προσεχή Πέμπτη. Η επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους αναμένεται μετά από τέσσερις μήνες.
Σε χειρουργική επέμβαση θα υποβληθεί και ο τερματοφύλακας Γιώργος Καντιμοίρης,ο οποίος έχει υποστεί ρήξη θύλακος δεξιού ώμου.
Ο Γιάννης Χατζηνικολάου θα στερηθεί επίσης για το σαββατιάτικο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ τους τραυματίες Νατσούρα, Φανγκουέιρο, τον τιμωρημένο Παβιό, αλλά και τον έτερο τερματοφύλακά του, Γκιγιέρμο Ερνάντο, που θα μπεί από την επόμενη εβδομάδα σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων.
Αντίθετα, στα ευχάριστα είναι οι επιστροφές των Ονουάτσι και Ξενίδη, που είχαν συμπληρώσει κάρτες και δεν αγωνίστηκαν κατά του Πανιωνίου, καθώς και του Μαρτσέλο Γκούτμαν που αποθεραπεύτηκε.
Επιμέλεια:Παναγιώτηs Tασιάs