Η πρωτοπόρος της Serie B, Γιουβέντους, στρέφει την προσοχή της στην Ολλανδία, με σκοπό την ενίσχυση του ρόστερ της ομάδας για την επόμενη σεζόν. Ήδη η «Γηραιά Κυρία» απέκτησε τον Τσέχο κεντρικό αμυντικό του Άγιαξ, Ζντένεκ Γκριγκέρα, ενώ άνθρωποι του συλλόγου παρακολουθούσαν την ομάδα του Άμστερνταμ στο ολλανδικό ντέρμπι με αντίπαλο την PSV Αϊτχόβεν. Οι δύο πρωταρχικοί στόχοι των «μπιανκονέρι» πιθανολογείται ότι είναι ο 23χρονος αμυντικός, Τζόνι Χάιτινγκα και ο πολύ φορμαρισμένος, Κλας Γιαν Χούντελααρ.
Οι δύο ποδοσφαιριστές έχουν υπογράψει συμβόλαιο μακράς διάρκειας με τον «Αίαντα», αλλά αυτό δεν φαίνεται αρκετό για να τους κρατήσει στο Άμστερνταμ, σε περίπτωση μετακίνησής τους σε έναν μεγάλο σύλλογο όπως η Γιουβέντους. Μάλιστα τα 33 τέρματα του Χούντελααρ, έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον και άλλων μεγάλων συλλόγων εκτός των Ιταλών, μεταξύ αυτών και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που σκέφτεται την περίπτωση της μεταγραφής του.
Πηγές αναφέρουν ότι το ελάχιστο ποσό που θα πρέπει να καταθέσει η «Γιούβε» στον Άγιαξ για την απόκτηση του χαρισματικού Ολλανδού φορ, είναι 22 εκατ. ευρώ, ενώ χαμηλότερο ενδέχεται να είναι το κόστος για τον Ολλανδό διεθνή, Χάιτινγκα, που αγωνίζεται ως δεξί μπακ ή ως κεντρικός αμυντικός και υπολογίζεται ότι η τιμή του είναι περίπου 7,4 εκατ. ευρώ.
Επιμέλεια: Παναγιώτης Ζαφειρόπουλος