Χωρίς τους Κουτσοσπύρο (ενοχλήσεις στους προσαγωγούς) και Λαζανά (ενοχλήσεις στην μέση) συνεχίστηκαν οι προπονήσεις την Παρασκευή για την ομάδα του Ατρόμητου. Οι δύο ποδοσφαιριστές δεν γυμνάστηκαν καθόλου, ενώ δεν θα αγωνιστούν ούτε και στο φιλικό παιχνίδι το Σάββατο με την Καλλιθέα στο Δημοτικό Γυμναστήριο Περιστερίου στις 17.00, για περισσότερο προληπτικούς λόγους.

Από εκεί και πέρα, αρκετά είναι τα αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς, ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Αναλυτικά, τραυματίες είναι οι Μερίνο, Σανόκο, Γελαδάρης, Μαρίνος και Άντερσον. Όπως λοιπόν εύκολα γίνεται αντιληπτό οι παραπάνω ποδοσφαιριστές δεν θα πάρουν μέρος στον αυριανό αγώνα, όπως και ο Μαγκντί που έχει ενσωματωθεί στην ολυμπιακή ομάδα της Αιγύπτου.

Γενική είσοδο

Γενική είσοδο 10 ευρώ θα υπάρχει στους δύο τελευταίους εντός έδρας αγώνες για τους φίλους του Ατρόμητου. Η «κυανόλευκη» ΠΑΕ προχώρησε σε αυτή την κίνηση καθώς πιστεύει πως συμπαράσταση του κόσμου αποτελεί καθοριστικό παράγοντα για να πετύχει η ομάδα του Περιστερίου τους στόχους της, ενώ όπως ανακοίνωσε η τιμή του εισιτηρίου στη θύρα 3 (VIP) θα είναι στα 30 ευρώ, ενώ στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο δε θα λειτουργήσουν οι θύρες 1 και 2.


Νίκος Τζαλίδης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την ισοπαλία του Ολυμπιακού με την Κηφισιά

Τσορμπατζόγλου: «Πρέπει να βγει νικητής από το ντέρμπι ο ΠΑΟΚ - Τα δεδομένα για την 11άδα»

Συγκλονιστικός Τεττέη, ξέσπασε σε λυγμούς σε ζωντανή σύνδεση μετά το τελευταίο του ματς με την Κηφισιά

Δεσύλλας: «Πρέπει να είναι βελτιωμένος και να αποφύγει τα λάθη ο Παναθηναϊκός - Η πιθανή 11άδα για Τούμπα»

Τσακίρης: «Η ΑΕΚ έχει τρομερή αύρα και πολύ μεγάλη ευκαιρία κόντρα στον ΟΦΗ - Οι σκέψεις του Νίκολιτς για την 11άδα»

Χριστόγλου: «Κωμωδία, ρεσιτάλ από τον τερματοφύλακα της Κηφισιάς»

Ο Ολυμπιακός ζητά πέναλτι πάνω στον Μπιανκόν στο 101'

Λέτο: «Πολύ περήφανος για τους παίκτες μου - Θα κάνει σπουδαία πράγματα στον Παναθηναϊκό ο Τεττέη»

Νικολακόπουλος: «Με Άρη και Κηφισιά ο Ολυμπιακός έβαλε ένα γκολ και αυτό με πέναλτι - Έτσι, πώς να κερδίσει;»

Μεντιλίμπαρ: «Μας επηρέασαν οι καθυστερήσεις του τερματοφύλακα - Μπορούσε να δώσει 20 λεπτά αντί για 11 ο διαιτητής»