Τον προπονητή του Αμαρουσίου, Ντάρκο Ρούσο, δέχθηκε την Δευτέρα το πρωί ο πρόεδρος Άρης Βωβός. Ήταν η πρώτη φορά που συναντήθηκαν από την ημέρα που ο Σέρβος τεχνικός ανέλαβε το τιμόνι της ομάδας.
Οι δυο τους, αντάλλαξαν απόψεις, ο Ρούσο ενημέρωσε τον πρόεδρο για την πορεία και την κατάσταση της ομάδας. Επιπλέον του τόνισε ότι είναι ενθουσιασμένος από την ατμόσφαιρα και τον επαγγελματισμό που συνάντησε όπως επίσης και από τις συνθήκες εργασίας. Το ραντεβού αυτό δεν είχε καμία σχέση με την επόμενη σεζόν, θέμα που θα συζητηθεί όταν τελειώσει το φετινό πρωτάθλημα.
Ο Άρης Βωβός αναχωρεί για τις ΗΠΑ για επαγγελματικές υποχρεώσεις. Ωστόσο , εκτιμώντας ότι υπάρχουν θέματα που έχουν ενδιαφέρον και αφορούν είτε τον ίδιο, είτε την ομάδα, αποφασίστηκε, πως όταν επιστρέψει θα παραχωρήσει συνέντευξη μέσω του διαδικτύου , στο επίσημο σάιτ της ΚΑΕ. Για αυτό και από την Τρίτη (27/3) μπορούν οι δημοσιογράφοι να αποστέλλουν τις ερωτήσεις τους στην διεύθυνση "info@maroussibasket.gr" ώστε να συγκεντρωθούν και να ομαδοποιηθούν.
Κατά τα άλλα η προετοιμασία για το παιχνίδι της Τετάρτης με τον Πανελλήνιο συνεχίζεται χωρίς προβλήματα αφού Στεφανίδης και Εϊμπραμς προπονούνται κανονικά.
Επιμέλεια: Αντώνης Κατσίκης