Την αισιοδοξία του ότι η Βαλένθια θα περάσει στους «4» του Champions’ League, ξεπερνώντας το εμπόδιο της Τσέλσι, εξέφρασε σε δηλώσεις του ο αμυντικός των «νυκτερίδων», Ρομπέρτο Αγιάλα.

«Θα πάμε στο Λονδίνο με καθαρό μυαλό. Ασφαλώς και είναι δύσκολο να παίζεις εναντίον της Τσέλσι, όμως και η Ίντερ θεωρούνταν το φαβορί για να περάσει στον επόμενο γύρο, όμως τελικά εμείς καταφέραμε να επικρατήσουμε. Αν πιάσουμε το μέγιστο της απόδοσής μας και παραμείνουμε συγκεντρωμένοι κατά τη διάρκεια και των 180 λεπτών, πιστεύω ότι -γιατί όχι- μπορούμε να τα καταφέρουμε», τόνισε σχετικά ο 33χρονος κεντρικός αμυντικός.

«Ο Απρίλιος είναι πολύ κρίσιμος μήνας για εμάς. Θέλουμε να πλησιάσουμε στην κορυφή του πρωταθλήματος, αλλά το όνειρό μας είναι να συνεχίσουμε στο Champions’ League», κατέληξε ο πολύπειρος Αργεντινός.

Επιμέλεια: Γιώργος Μπασάκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube