Την πεποίθηση του, ότι ο Σαμίρ Νασρί, μπορεί να εξελιχθεί στον μελλοντικό αστέρα του γαλλικού ποδοσφαίρου εξέφρασε ο συμπαίκτης του στην ομάδα της Μαρσέιγ, Τζιμπρίλ Σισσέ. Οι δυο παίκτες αγωνίζονται μαζί στην επίθεση της ομάδας της Μασσαλίας και με αφορμή το ντεμπούτο του 19χρονου μεσοεπιθετικού με την φανέλα της εθνικής Γαλλίας, στο ματς της Τετάρτης με αντίπαλο την Λιθουανία(0-1), ο Σισσέ δήλωσε:
«Το ταλέντο του Σαμίρ είναι τεράστιο. Είναι πολύ σεβαστικό παιδί και μερικές φορές ακούω άσχημα πράγματα για αυτόν, αλλά μπορώ να σας πω ότι σέβεται τους ανθρώπους. Του αξίζει ότι του συμβαίνει, αλλά δεν είναι εντυπωσιασμένος. Τον βλέπω κάθε μέρα στην προπόνηση, ξέρω τις δυνατότητες του και έτσι οι μέχρι τώρα εμφανίσεις του δεν με παραξενεύουν».
Ωστόσο, δημοσιεύματα γαλλικών εφημερίδων φανερώνουν ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα για τους Νασρί και Ριμπερί, που σκέφτεται να καταθέσει επίσημη πρόταση στη Μαρσέιγ το καλοκαίρι για να αποκτήσει τα δικαιώματα των δυο παικτών.
Επιμέλεια: Παναγιώτης Σεμερτζίδης