Να σφραγίσει και τυπικά την πρόκριση του στα προημιτελικά της διοργάνωσης του ULEB Cup θέλει το Μαρούσι που υποδέχεται το απόγευμα της Τετάρτης την Σλάσκ στον επαναληπτικό παιχνίδι της Πολωνίας στο οποίο οι «κιτρινόμαυροι» είχαν επικρατήσει με 10 πόντους. Το κλίμα στην ομάδα των βορείων προαστίων είναι κάτι παραπάνω από καλό και άπαντες αισιοδοξούν ότι θα πάρουν τελικώς την πρόκριση.
Σε ότι αφορά τα αγωνιστικά της ομάδας, ο Παναγιώτης Γιαννάκης θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τους Σμίλιανιτς, Πόποβιτς και Σπανούλης που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. Ο Σέρβος γκάρντ έχει υψηλό πυρετό και παραμένει κλινήρης και η συμμετοχή του θα αποφασιστεί μετά την τελευταία προπόνηση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη. Από κει και πέρα θεραπευτικοί αγωγή συνεχίζουν οι Σπανούλης, Πόποβιτς και Τζόουνς προκειμένου να προλάβουν να είναι έτοιμοι για το παιχνίδι με τους Πολωνούς. Η κατάσταση τους πάντως δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία και το ιατρικό επιτελείο εκτιμά ότι και οι τρεις θα δώσουν κανονικά το «παρών».
Στα εξαγωνιστικά, το πρωί της Δευτέρας η διοίκηση του συλλόγου, δεδομένου ότι δεν θα υπάρχει τηλεοπτική κάλυψη του παιχνιδιού, αποφάσισε ως προσφορά προς τους φιλάθλους να βάλει ελεύθερη είσοδο για το παιχνίδι με την Σλάσκ το οποίο θα ξεκινήσει στις 7 το απόγευμα.
* Ο τιμ μάνατζερ του Αμαρουσίου, Ντέϊβιντ Στεργάκος, θα είναι ένας από τους ομιλητές στην παρουσίαση της υπηρεσίας ηλεκτρονικής διαχείρισης εισιτηρίων «i-ticket» που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη (2 μ.μ.) στο «Hard Rock Cafe»
Επιμέλεια: Μάνος Τζάλας