Για τρίτη συνεχή χρονιά το PAPALOUKAMP ετοιμάζεται να ανοίξει τις πύλες του και να υποδεχτεί μικρούς λάτρεις της «πορτοκαλί» μπάλας οι οποίοι θα μάθουν τα μυστικά του μπάσκετ από τον κορυφαίο Ευρωπαίο παίκτη για το 2006, Θοδωρή Παπαλουκά.
Αναλυτικά
Το γνωρίσατε και το αγαπήσατε! Γι’ αυτό το λόγο το PAPALOUKAMP επιστρέφει! Ο κορυφαίος παίκτης στην Ευρώπη για το 2006 δεν μπορεί παρά να έχει και το πλέον αναγνωρίσιμο camp, έτσι για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η BASKETOPOLIS και ο Θοδωρής Παπαλουκάς περιμένουν όλα τα παιδιά ηλικίας 8-18 ετών για να παίξουν μπάσκετ στο κλειστό του ΟΑΚΑ! Από 2-6 Ιουλίου το 3ο PAPALOUKAMP διοργανώνεται και πάλι στις πλέον σύγχρονες εγκαταστάσεις της χώρας και φιλοδοξεί για άλλη μια χρονιά να αποτελέσει σημείο αναφοράς για τους καλοκαιρινούς μήνες.
Ήδη οι περισσότεροι από τους περυσινούς συμμετέχοντες που είχαν δικαίωμα προεγγραφής, έχουν ανανεώσει την παρουσία τους και πλέον μένουν λίγες θέσεις για καινούργια παιδιά που θέλουν να συμμετέχουν. Προπόνηση, θεωρία, εσωτερικό πρωτάθλημα, διαγωνισμοί, πλούσια δώρα και βέβαια εκλεκτοί καλεσμένοι (ενδεικτικά πέρυσι μας τίμησαν οι Παναγιώτης Γιαννάκης, Δημήτρης Διαμαντίδης, Πάνος Βασιλόπουλος, Νίκος Ζήσης, Γιάννης Μπουρούσης, Λουκάς Μαυροκεφαλίδης κτλ.) περιμένουν τα παιδιά. Γι’ αυτό όσοι ενδιαφέρονται ας μη χάνουν χρόνο και να τηλεφωνήσουν στο 210.9642699 για πληροφορίες και εγγραφές.
Το PAPALOUKAMP, βέβαια, έχει μεγαλώσει και εκτός από τη διοργάνωση της Αθήνας, ο Θοδωρής Παπαλουκάς θα βρίσκεται και από τη Χαλκιδική! Στις εγκαταστάσεις της Galis’camp από 4-10 Ιουλίου, στο πανέμορφο Πευκοχώρι, τα παιδιά από τη Βόρεια Ελλάδα θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μέρος στη γιορτή του μπάσκετ, να παίξουν παρέα με τον Θοδωρή Παπαλουκά και να περάσουν μια εβδομάδα γεμάτη αθλητισμό και διακοπές στις κατασκηνώσεις της Galis’camp. Μπορεί οι εγκαταστάσεις στο Πευκοχώρι να έχουν τη δυνατότητα να φιλοξενήσουν εκατοντάδες παιδιά, αλλά οι θέσεις για το PAPALOUKAMP είναι περιορισμένες, γι’αυτό όσοι θέλουν να παίξουν παρέα με τον άσσο της Εθνικής μας ομάδας, θα πρέπει να κλείσουν θέση σύντομα στο 2310.943000.
«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που μια προσπάθεια που ξεκινήσαμε παρέα με τη BASKETOPOLIS πριν από 3 χρόνια αγκαλιάστηκε τόσο πολύ από τα παιδιά και σε σύντομο χρονικό διάστημα «αναγκαστήκαμε» να επεκταθούμε και στη Βόρεια Ελλάδα. Μπορεί οι υποχρεώσεις μου να είναι πολλές και ο χρόνος για διακοπές λίγος, αλλά ειλικρινά κάθε χρονιά όταν πλησιάζει η ώρα να βρεθώ μαζί με τα παιδιά, ανυπομονώ. Σας περιμένω και πάλι όλους στην Αθήνα και την Χαλκιδική για να παίξουμε μπάσκετ και να διασκεδάσουμε παρέα», δήλωσε ο Θοδωρής Παπαλουκάς.