Νέο συμβόλαιο διάρκειας 1+1 χρόνου υπέγραψε ο Ράινερ Μάουρερ και έτσι θα παραμείνει στον πάγκο του ΟΦΗ και την επόμενη σεζόν. Ο Γερμανός τεχνικός δέχτηκε πιέσεις από τον πρόεδρο του συλλόγου, Φανούρη Βατσινά, να υπογράψει πενταετές συμβόλαιο, ωστόσο ο ίδιος για οικογενειακούς λόγους προτίμησε να μην προχωρήσει σε μια τόσο μακροχρόνια δέσμευση με τους Κρητικούς. "Είμαι ευτυχισμένος στον ΟΦΗ και ήθελα να μείνω. Αυτό που έχουμε στο μυαλό μας είναι να ξεκινήσουμε τον προγραμματισμό για τη νέα χρονιά", είπε λίγο μετά τις υπογραφές ο Ράινερ Μάουρερ.

Φιλική ισοπαλία

Ισόπαλος 2-2 με τον Α.Ο. Χανίων αναδείχτηκε ο ΟΦΗ σε φιλικό που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο Περιβολίων. Ο Ράινερ Μάουρερ είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει πολλά σχήματα και πρόσωπα, ωστόσο ο αγώνας επισκιάστηκε από τον τραυματισμό του Περογαμβράκη. Ο νεαρός άσος των Κρητικών «γύρισε» το γόνατο του και αποχώρησε από το γήπεδο, ενώ την Τρίτη αναμένεται να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του προβλήματος που του παρουσιάσθηκε.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Παπαδημητρίου στο 1ο λεπτό άνοιξε το σκορ για τον Α.Ο. Χανίων, ενώ στο 15 ο Ντρούλιτς με ατομική προσπάθεια έφερε το ματς στα ίσα και έκανε το 1-1. Ο Οφορίκουε στην εκπνοή του Α μέρους πέτυχε το 1-2, ενώ στο 65’ ο Μπαξεβάνος διαμόρφωσε το τελικό 2-2

ΟΦΗ: Καρνέζης, Ουέλιγκτον, Μπελεβώνης, Μονιάκης, Κωνσταντινίδης, Ρουμπάκης, Ισσά, Λαρόκ, Σίμιτς, Οφορίκουε, Ντρούλιτς,Στο Β μέρος χρησιμοποιήθηκαν και οι Κασμερίδης, Γκονζάλες, Εντνίλσον, Κουνενάκης Αλέκος, Μαμουλάκης, Πλουσής, Χριστοφής και Περογαμβράκης.

Νίκος Τζαλίδης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube