Στον Απόλλωνα Καλαμαριάς πραγματοποιήθηκε η απογευματινή προπόνηση της Μεγάλης Δευτέρας χωρίς προβλήματα. Ο Μάκης Κατσαβάκης προτίμησε να κάνουν χαλάρωμα οι ποδοσφαιριστές του, αφού η ομάδα είχε παίξει φιλικό την προηγούμενη μέρα και θα παίξει και τη Μεγάλη Τρίτη. Ο μοναδικός απών ήταν ο Αμπονσά, ο οποίος είναι τραυματίας εδώ και καιρό και θα επιστρέψει στα γήπεδα από την επόμενη σεζόν. Χαρούμενοι είναι όλοι με την απόδοση του Μουράφσκι.

Στους Θεσσαλονικείς, όλοι είναι πολύ ευχαριστημένοι με την απόδοση του Μουράφσκι. Ο Πολωνός μέσος έπαιξε για 60 λεπτά στο φιλικό με τον Πανσσεραίκό και έδειξε σε πολύ καλή κατάσταση, κάτι που χαροποίησε ιδιαιτέρα τον Έλληνα τεχνικό.

Η Καλαμαριά θα δώσει την Μεγάλη Τρίτη φιλικό με τον Εδεσσαϊκό εκτός έδρας, το οποίο θα είναι και το τελευταίο μέχρι το Πάσχα. Σε αυτόν τον αγώνα αναμένεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής οι Δρόσος και Καραμανλής οι οποίοι λόγω ίωσης δεν είχαν παίξει κόντρα στον Πανσσεραϊκό, όπως και ο Μπούσι, που έχει αναρρώσει από τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε τελευταία.

Ανταπόκριση από Καλαμαριά: Παύλος Πασχάλης
Απόδοση: Χρήστος Βασιλείου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μπιανκόν: «Ξεκάθαρο πέναλτι από τον τερματοφύλακα της Κηφισιάς - Τραγικά όσα είδαμε από διαιτητή και VAR»

Μεντιλίμπαρ: «Και 25 λεπτά να είχαμε, πάλι καθυστερήσεις θα έκανε η Κηφισιά»

Με Ουάρντα, αλλά χωρίς δύο με Ατρόμητο η ΑΕΛ

Τα highlights από την γκέλα του Ολυμπιακού ενάντια στην Κηφισιά

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την ισοπαλία του Ολυμπιακού με την Κηφισιά

Τσορμπατζόγλου: «Πρέπει να βγει νικητής από το ντέρμπι ο ΠΑΟΚ - Τα δεδομένα για την 11άδα»

Συγκλονιστικός Τεττέη, ξέσπασε σε λυγμούς σε ζωντανή σύνδεση μετά το τελευταίο του ματς με την Κηφισιά

Δεσύλλας: «Πρέπει να είναι βελτιωμένος και να αποφύγει τα λάθη ο Παναθηναϊκός - Η πιθανή 11άδα για Τούμπα»

Τσακίρης: «Η ΑΕΚ έχει τρομερή αύρα και πολύ μεγάλη ευκαιρία κόντρα στον ΟΦΗ - Οι σκέψεις του Νίκολιτς για την 11άδα»

Χριστόγλου: «Κωμωδία, ρεσιτάλ από τον τερματοφύλακα της Κηφισιάς»