Ημέρα της κρίσης θα είναι η προσεχής Πέμπτη για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Το διοικητικό συμβούλιο των «κόκκινων διαβόλων» θα συνεδριάσει προκειμένου να αποφασίσει αν θα αποδεχθεί την τελευταία πρόταση 800 εκ. λιρών του Μάλκολμ Γκλέιζερ για την αγορά του πακέτου των μετοχών.
Ο Αμερικανός μεγιστάνας που είναι κάτοχος του 28,1% των μετοχών της ομάδας προσέγγισε για τρίτη φορά τη διοίκηση του συλλόγου καταθέτοντας μια πιο εμπεριστατωμένη πρόταση, η οποία στηρίζεται λιγότερο στη δανειοδότηση από τις προηγούμενες δύο.
Πάντως μέχρι στιγμής η τρίτη απόπειρα του ιδιοκτήτη των Τάμπα Μπέι Μπούκανιρς δεν έχει αντιμετωπιστεί με καλό μάτι από τους παίκτες της ομάδας. Μετά τον Ρίο Φέρντιναντ που δήλωσε τη Δευτέρα πως έχει κουραστεί από το σίριαλ αυτό, ενώ αμφισβήτησε τις αγνές προθέσεις του υποψήφιου αγοραστή, θέση εναντίον του πήρε και ο Ράιαν Γκιγκς. «Είναι κοινό αίσθημα πως η ομάδα βρίσκεται σε καλά χέρια. Συμφωνούμε με τους φιλάθλους μας πως τίποτα δεν πρέπει να αλλάξει. Η ομάδα και ο τρόπος με τον οποίο διοικείται δείχνουν πως δεν υπάρχει τίποτε λάθος», τόνισε σχετικά ο Ουαλός μέσος.
Επιμέλεια: Χρήστος Ρομπόλης