Την τελευταία στιγμή αποσύρθηκε από το μίτινγκ της ΟΥΕΦΑ ο Πίτερ Κένιον. Ο εκτελεστικός διευθυντής της Τσέλσι επρόκειτο να δώσει το «παρών» στη Γενεύη, όμως δεν εμφανίστηκε ποτέ –εν αντιθέσει με τον αντιπρόεδρο της Αρσεναλ, Ντέιβιντ Ντιν- καθ’ ότι λίγες ώρες πριν από την έναρξη της διήμερης σύσκεψης οι «μπλε» ενημέρωσαν την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία για την απουσία του εκπροσώπου τους.

Όλα αυτά λίγες ημέρες μετά την παρέμβαση της Πρέμιερ Λιγκ στο θέμα που προέκυψε με τον Ασλεϊ Κόουλ, τον οποίο τα βρετανικά δημοσιεύματα θέλουν να συναντήθηκε μυστικά με τον Κένιον και τον Πορτογάλο τεχνικό, Ζοσέ Μουρίνιο, ούτως ώστε να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας τους στο «Στάμφορντ Μπριτζ». «Ο Κένιον είχε άλλες δουλειές να κάνει, οι οποίες όμως δεν έχουν σχέση με την υπόθεση του Κόουλ», δήλωσε εκπρόσωπος των «μπλε».

Θυμίζουμε ότι ο Αγγλος διεθνής αριστερός μπακ βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τους "κανονιέρηδες" προκειμένου να επεκτείνουν τη συνεργασία τους, η οποία και εκπνέει το 2007.

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Βαρβαρέσος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γκουαρδιόλα: «Δεν υπάρχει λόγος που φεύγω - Τίποτα δεν είναι αιώνιο, η αγάπη μου για τη Σίτι όμως είναι»

Μένει στη Λίβερπουλ και… ενισχύεται ο Σλοτ

«Η Λίβερπουλ επικοινώνησε με τον Κλοπ για το μέλλον του Σλοτ»

«Πλησιάζει όλο και περισσότερο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Τονάλι»

Ενδιαφέρον της Τότεναμ για τον Τρούμπιν της Μπενφίκα

«Για… hangover καλά τα πήγαμε»: Οι παίκτες της Άστον Βίλα δεν πίστευαν αυτό που πέτυχαν στο Μάντσεστερ!

Έζησε αυτό που περίμενε 22 χρόνια η Άρσεναλ: Ο Έντεγκααρντ σήκωσε το τρόπαιο της Premier League!

«Έσπασε» ο Σαλάχ: Με μάτια γεμάτα δάκρυα αποχαιρετούσε το Άνφιλντ και τη Λίβερπουλ

Η Τότεναμ σώθηκε, η Τσέλσι έμεινε εκτός Ευρώπης και το «Έτιχαντ» λύγισε για Πεπ και Μπερνάρντο Σίλβα

Δεν κλαίμε εμείς, εσείς κλαίτε: Ο Σαλάχ φίλησε για τελευταία φορά το «Άνφιλντ» και αποχαιρέτησε με δάκρυα τη Λίβερπουλ!