Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση για τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ πριν την άδεια του Πάσχα. Ο μοναδικός ο οποίος δεν γυμνάστηκε ήταν ο Κυριάκος Τοχούρογλου ο οποίος ακολουθεί θεραπεία καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα στους κοιλιακούς.

Πλέον για τους «ασπρόμαυρους» ακολουθεί τριήμερο ρεπό, ενώ η επιστροφή τους στις αγωνιστικές υποχρεώσεις θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα όπου θα ξεκινήσει η προετοιμασία ενόψει του πολύ δύσκολου αγώνα με την Ξάνθη.

Από εκεί και πέρα, με δεδομένο πως ο στόχος του UEFA δεν έχει επιτευχθεί ακόμα και ακολουθεί αρκετά δύσκολο πρόγραμμα, ο Γιώργος Παράσχος μετά την διακοπή θα προσπαθήσει να κρατήσει τους παίκτες του σε όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση έτσι ώστε να παρουσιαστούν πανέτοιμοι στην τελευταία και πιο κρίσημη στροφή του πρωταθλήματος.

Νίκος Τζαλίδης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube