Ευχάριστα είναι τα νέα για τον Γιάννη Χατζηνικολάου που είδε τον Ευθύμη Κοτίτσα να «βγάζει» όλο το πρόγραμμα της προπόνησης και να συμμετέχει κανονικά και στο διπλό που πραγματοποιήθηκε αργότερα, χωρίς μάλιστα να νιώσει την παραμικρή ενόχληση. Έτσι, ο τεχνικός του Ιωνικού μπορεί να υπολογίζει κανονικά στον παίκτη του για το προσεχές ματς της επόμενης εβδομάδας απέναντι στον ΟΦΗ.

Πάντως, τα προβλήματα δεν λείπουν για τον προπονητή των Νικαιωτών καθώς απόντες ήταν οι τραυματίες Κωνσταντινίδης, Καντιμοίρης και Σίμος και οι Ξενίδης και Μπαστιανίνι που είχαν πάρει άδεια και έφυγαν μια ημέρα νωρίτερα. Απ’ την άλλη, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε για ακόμα μια φορά ο Νατσούρας.

Συζήτηση για το νέο γήπεδο

Σε ευχάριστο κλίμα έγινε η σημερινή (5/4) πρώτη συνάντηση του προέδρου του Ιωνικού, κ. Χρήστου Κανελλάκη, με τον δήμαρχο Νίκαιας κ. Στέλιο Μπενεντάτο. Το θέμα που συζήτησαν οι δύο άνδρες ήταν η κατασκευή του νέου γηπέδου των «κυανόλευκων» στη Νίκαια. Από την πρώτη συνάντηση δεν «βγήκαν» πολλά πράγματα, αλλά οι δύο πλευρές θα συναντησθούν ξανά πολλές φορές ώσπου να παρθούν οι απαραίτητες αποφάσεις για την κατασκευή του νέου γηπέδου.

*Λίγο πριν την σημερινή προπόνηση οι παίκτες και το τεχνικό τιμ της ομάδας πληρώθηκαν, ενόψει των εορτών του Πάσχα

Αριστοτέλης Μπίφσα

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube