Αυτό ισχύει για τους παίκτες του Ηρακλή που έχουν φτάσει στο χειρότερο σημείο από πλευράς οικονομικής κατάστασης. Οι ποδοσφαιριστές του «γηραιού» όντας απλήρωτοι εδώ και μήνες, εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία αναφέρεται πως θα παλέψουν για τον κόσμο την ομάδα και τους εαυτούς τους στους εναπομείναντες τέσσερις αγώνες δίχως αύριο, όπως ακριβώς είναι και το επαγγελματικό τους μέλλον.
Αναλυτικά η ανακοίνωση
«Προτεραιότητα για τους ποδοσφαιριστές του Ηρακλή είναι η ομάδα και η μάχη για τη σωτηρία. Η ομάδα βρίσκεται πέρα και πάνω από πρόσωπα ή μικροϋπολογισμούς. Ο καθένας από εμάς τους ποδοσφαιριστές και όλοι μαζί, δηλώνουμε πως θα παλέψουμε γι' αυτή, αλλά και την επαγγελματική μας αξιοπρέπεια.
Με έντονο το θέμα του βιοπορισμού, όντες απλήρωτοι μήνες τώρα και μετά τη συνάντηση με τη διοίκηση, νιώθουμε μετέωροι οικονομικά. Θα παλέψουμε για την ηθική μας υποχρέωση στην ομάδα, τους εαυτούς μας, αλλά και τον κόσμο μας, σε τέσσερις αγώνες δίχως αύριο. Όπως δίχως αύριο είναι και το επαγγελματικό μας μέλλον»